Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akasha

Jestem biedna a kocha mnie bogaty chłopak

Polecane posty

Gość Akasha

Czuje się trochę z tym nie zręcznie że ja mieszkam w jakiejś ruinie a kocha mnie chłopak który ma prawie wszystko 

Gość Gość

No i co z tego. Jeßli się  kochacie to najważniejsze.  Chyba że facet ... i rodziców słucha że pannna biedna, a oni by milionerkę i do tego najlpiej lekarkęal albo adwokata chcieki. A to się trafiła fryzjerka.

Gość Hdjsnd

Bo rodzice bogatego faceta zawsze chcą bogatej dla syna , ale mężczyźni chyba na pieniądze tak nie patrzą tylko żeby była ładna wierna i miała inne żalety ,biedna nie znaczy od razu leniwa 

Gość prrrr
Przed chwilą, Gość Akasha napisał:

Czuje się trochę z tym nie zręcznie że ja mieszkam w jakiejś ruinie a kocha mnie chłopak który ma prawie wszystko 

Ty to masz problemy...ciesz się, a nie szukasz dziury w całym

Gość Hzbssb
4 minuty temu, Gość prrrr napisał:

Ty to masz problemy...ciesz się, a nie szukasz dziury w całym

Ale jego rodzice wspominali byłej biedę i że ma dużo rodzeństwa 

Gość Gość

Bierz forsę i w nogi

Gość Marcelina

Ja też jestem biedna, ale podbijają do mnie też biedni 😕 dlatego zostanę starą panną bo wolę raz w roku jeździć na wycieczki niż się ohajtać z jakimś magazynierem, spłodzić dziecko i klepać biedę. I już nigdy nie wyjechać nigdzie. 

Gość Wiem co mówię
4 minuty temu, Gość Marcelina napisał:

Ja też jestem biedna, ale podbijają do mnie też biedni 😕 dlatego zostanę starą panną bo wolę raz w roku jeździć na wycieczki niż się ohajtać z jakimś magazynierem, spłodzić dziecko i klepać biedę. I już nigdy nie wyjechać nigdzie. 

Jak cię taką wyposzczoną cieczka złapie, to cię będzie ujeżdżał dzień i noc, zaleje to od razu sześcioraczki !

Gość Kuch
Dnia 1.06.2019 o 15:04, Gość Akasha napisał:

Zawsze możesz się zgłosić do Pana z portalu sympatia o nicku "nieinteresujemnieseks", który to Pan podobno też kokosów nie zarabia, ale gotować smacznie potrafi. A co jest ważniejszego w ziemskiej egzystencji jak to, aby się najeść do syta i być radosnym?

Gość zrobił mi krzywde

Mnie też kocha bogaty tyle że ja Jego nie ale On nie chce zrozumieć bo myśli że jak ma kasę to każda biedna do której będzie zarywał musi chcieć z Nim być

Gość Gość

W ruinie? Tzn? Chyba nie jest aż tak źle?