Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jdjdjd

Praviki ile byście oddali za to żeby mieć związek i seks z kobieta

Polecane posty

Gość Jdjdjd

Ile byście byłi w stanie dla niej zrobić 

Gość Opanowany

Tyle na ile ona zasługuje. Nie mam zamiaru być żadną jej maskotką.

Gość Hdhdhd

A jak by była dobra miła i ładna 

Gość Brzydze sie wami

Jesteście zalosni. Nic byście nie oddali... Przecież macie szansę sie wykazać, byc jims i kobiete zdobyć. A wy co potraficie? Tylko jęczeć i kobiwty obrażać 

Gość Gość gość

No właśnie jak by umieli ładnie zagadać,zaprosić gdzieś to by już dawno kogoś mieli ale lepiej być burakiem

Gość rrd

Na seksie mi nie zależy. No normalnym związku już również. Jestem masochistą i fetyszystą, i tylko takie relacje mają dla mnie sens. Więc nie wiele bym zrobił. 

Gość Bshssb
1 minutę temu, Gość rrd napisał:

Na seksie mi nie zależy. No normalnym związku już również. Jestem masochistą i fetyszystą, i tylko takie relacje mają dla mnie sens. Więc nie wiele bym zrobił. 

No jasne bo miłość i czuły związek to coś czego można przestać chcieć, to tak jakby powiedzieć że się już nie chce jeść i oddychać 

Gość Jsjs

Praviki nie mają kobiety bo są zryci i myślą tylko o sobie 

Gość rrd
6 minut temu, Gość Bshssb napisał:

No jasne bo miłość i czuły związek to coś czego można przestać chcieć, to tak jakby powiedzieć że się już nie chce jeść i oddychać 

Skoro uświadomiłem sobie swoje preferencje, to na dłuższą metę normalny związek by nie wypalił. 

Gość Bshshe
1 minutę temu, Gość rrd napisał:

Skoro uświadomiłem sobie swoje preferencje, to na dłuższą metę normalny związek by nie wypalił. 

Czy ja wiem ja czasem jestem miła kochana chce dzieci i romantyzmu A czasem bym pobila faceta jak psa i nakopala do doopy, Może i ty znajdziesz kogoś w swoim typie 

Gość rrd
5 minut temu, Gość Bshshe napisał:

Czy ja wiem ja czasem jestem miła kochana chce dzieci i romantyzmu A czasem bym pobila faceta jak psa i nakopala do doopy, Może i ty znajdziesz kogoś w swoim typie 

Ja akurat tam dzieci nie chcę. Do tzw normalnego seksu mnie nie ciągnie. Co zrobić, skoro jestem dewiantem. 

Gość Jdjsjs
Przed chwilą, Gość rrd napisał:

Ja akurat tam dzieci nie chcę. Do tzw normalnego seksu mnie nie ciągnie. Co zrobić, skoro jestem dewiantem. 

Nie wiem ja tam chce mieć 2 dzieci jak się znajdzie normalny,sama jestem dziewicą chodź ładna 

Gość rrd
7 minut temu, Gość Jdjsjs napisał:

Nie wiem ja tam chce mieć 2 dzieci jak się znajdzie normalny,sama jestem dziewicą chodź ładna 

A ja prawikiem przed 30 stką, chociaż też nie brzydki. Kiedyś było z tym gorzej.  Z czasem wyładniałem. 

Gość rrd
8 minut temu, Gość Jdjsjs napisał:

A ja prawiczkiem przed 30 stką, chociaż też nie brzydki. Kiedyś było z tym gorzej.  Z czasem wyładniałem. 

Gość gość
43 minuty temu, Gość Gość gość napisał:

No właśnie jak by umieli ładnie zagadać,zaprosić gdzieś to by już dawno kogoś mieli ale lepiej być burakiem

Nic by to nie dało bo kobiety lecą tylko na przystojnych

Gość gość
22 minuty temu, Gość Jdjsjs napisał:

Ta ty i ładna buhahaha znając życie jesteś przecietna z wyglądu. 

Gość Sjesj
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ta ty i ładna buhahaha znając życie jesteś przecietna z wyglądu. 

Skoro podam się młodemu bogatemu facetowi to widocznie chyba nie taka przeciętna, to że ty jesteś brzydki nie znaczy że każdy człowiek taki jest ,kolejny który mierzy swoją miarą 

Gość Prav37

Praviki ile byście oddali za to żeby mieć związek i seks z kobieta

X

Nic. Jestem starym pravi'kiem, samotnym dziwakiem. Nie ma już sensu zmieniać czegokolwiek w moim życiu. Po co mi kobieta? Żeby się ze mną męczyła a ja z nią? Na żadnych seksach mi już również nie zależy. Na niczym mi nie zależy. Inni, wygłodniali faceci rzuciliby się na każdą kobietę gdyby tylko mieli okazję. Ale nie ja. Jak widzicie, chroniczna samotność ryje beret - jestem tego najlepszym przykładem.

Gość hehehe

Wiekszosc ludzi jest brzydka, jak nie na ryju to z charakteru. Wlasciwie to najgorsi sa ci ladni na ryju bo im odpierdala od tych zachwytow nad ich ryjami. Dlatego od tych najpiekniejszych trzeba trzymac sie jak najdalej.

Gość Eeeee

Ja jestem samotna dziwna dziewicą, w sumie to z buzi nawet nawet bo mam lekko okrągła buzie i figurę gruszki (cienka talia ,gruby tylek) ale jakoś nie umiem uwierzyć że ktoś by mnie mógł pokochać i wizja ślubu to dla mnie abstrakcja 

Gość ...
2 godziny temu, Gość Gość gość napisał:

Zagadywałem i zapraszałem wielokrotnie, nic to nie dało.

Gość ...
1 godzinę temu, Gość Jsjs napisał:

Praviki nie mają kobiety bo są zryci i myślą tylko o sobie 

Nieprawda.

Gość Uje
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Zagadywałem i zapraszałem wielokrotnie, nic to nie dało.

Bo pewnie zaraz ja wyzywales A trzeba być wytrwalym

Gość Jeje

Samotnych pravikow należy połączyć z samotnymi dziewicami i każdy by był zadowolony,myślę że osoba która większość lub całe życie nikogo nie miała,bardziej by umiała docenić to co ma 

Gość rrd

Ja mam znajomego, w moim wieku 28 lat i prawik. Niby pracuje, zarabia z 4 tysiaki, 185 cm wzrostu, teraz będzie kupował samochód za ponad pewnie z 30 tys i jest prawikiem. Dobrze zbudowany.  Dlaczego jest prawikiem ? Nie wiem.

Gość rrd

Ja mam znajomego, w moim wieku 28 lat i prawiczek. Niby pracuje, zarabia z 4 tysiaki, 185 cm wzrostu, teraz będzie kupował samochód za ponad pewnie z 30 tys i jest prawiczkiem. Dobrze zbudowany.  Dlaczego jest prawiczkiem ? Nie wiem.

Gość Jsjs
16 minut temu, Gość rrd napisał:

Ja mam znajomego, w moim wieku 28 lat i prawiczek. Niby pracuje, zarabia z 4 tysiaki, 185 cm wzrostu, teraz będzie kupował samochód za ponad pewnie z 30 tys i jest prawiczkiem. Dobrze zbudowany.  Dlaczego jest prawiczkiem ? Nie wiem.

A dlaczego ja jestem ładna szczupla,gęste brązowe włosy oczy lekko skosne coś Ala rosjanka A mimo to krępuje mnie kontakt z przecietnymi facetamii? Dziwactwo to stan umysłu 

Gość rrd
7 minut temu, Gość Jsjs napisał:

A dlaczego ja jestem ładna szczupla,gęste brązowe włosy oczy lekko skosne coś Ala rosjanka A mimo to krępuje mnie kontakt z przecietnymi facetamii? Dziwactwo to stan umysłu 

Zależy jak definiujemy pojęcie "Przeciętny Facet"

Gość Jsjs
2 minuty temu, Gość rrd napisał:

Zależy jak definiujemy pojęcie "Przeciętny Facet"

średnia postura wzrost nie zbyt piękna twarz , brak dobrego wykształcenia praca na etat acz kolwiek te 4 tyś są, to dla mnie przeciętniak

Gość rrd
5 minut temu, Gość Jsjs napisał:

średnia postura wzrost nie zbyt piękna twarz , brak dobrego wykształcenia praca na etat acz kolwiek te 4 tyś są, to dla mnie przeciętniak

Nieliczni mają własne firmy i dobre dochody. Tutaj jest Polska. Czas zejść na ziemię. Sorry, ale znam gorszych od niego i mają związki, seks.