Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gos

Nikt mi się nie podoba

Polecane posty

Gość Gos

W ciągu dwóch lat spodobało mi się dwóch facetów, ale z żadnym nie pylko. To jak szukanie igły w stogu siana, aż mi się odechciewa poznawać kogokolwiek ostatnio, nie chce mi się rozmawiać z ludźmi, zobojetnialam jakoś 

Gość Gość

Wygląd to małe piwo. Gorzej gdy osobowość niczyja nie pyka z twoja.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gos napisał:

W ciągu dwóch lat spodobało mi się dwóch facetów, ale z żadnym nie pylko. To jak szukanie igły w stogu siana, aż mi się odechciewa poznawać kogokolwiek ostatnio, nie chce mi się rozmawiać z ludźmi, zobojetnialam jakoś 

Dokładnie, mam to samo. Może raz na pol roku ktoś mi się spodoba...nic dziwnego, malo jest przystojnych facetów lub chociaż przecietnych (nie wymagam modela!) ale zadbanych, wokół mnóstwo brzydali i to zaniedbanych często, z charakterami tez porażka. Polska... Mi juz się znudzilo szukanie igły w stogu siana (dobrze to okreslilas) bo znalezienie fajnego faceta graniczy z cudem. 

Gość Gos
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Wygląd to małe piwo. Gorzej gdy osobowość niczyja nie pyka z twoja.

No właśnie jedno i drugie musi pyknac, a jak już mi się taki przytrafi, to albo zajęty, albo ja tak się spinam, że kogos w końcu poznałam, że koncertowo to spiernicze. 

Gość Bartek
24 minuty temu, Gość Gos napisał:

No właśnie jedno i drugie musi pyknac, a jak już mi się taki przytrafi, to albo zajęty, albo ja tak się spinam, że kogos w końcu poznałam, że koncertowo to spiernicze. 

bądź cierpliwa :) spotkasz jeszcze swojego królewicza :)