Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Big heart

Pomoc potrzebujacym

Polecane posty

Gość Huba b.u.b.a

Podam mojego anonimowego facebook i prosze was cwaniaki o napisanie.przyjedziecie na 2 godziny.dostaniecie po 500 zl za nic tak na prawde.tylko za to ze powiecie dzieciom w domu dziecka ze to co zrobilem bylo bardzo zle bo te zabawki i tak pojda w kat...ze te przytulanie i czas spedzony to nic. Ze to gooowno kotrego nie potrzebowaly w tym czasie. Oto moj fb. H.u.b.a b.u.b.a tylko bez kropek. ZAPRASZAM

Gość Ole ole moje kole

Poki co nikt do mnie nie napisal.mozecie napisac rowniez anonimowego konta...pomyslcie...500 zl tylko za to ze powiecie dzicia z domu dziecka ze jestem glupi ze kupilem im zabawki i spedzilem z nimi troche czasu.bo przeciez moglem je wsYdtkie adoptowac.a jak nir moglem to przynajmniej powinienem sie nie wp...ier...da...lac i pojechac kupic sobie jakies ciuchy albo pojsc sie na...je...bac ze znajomymi.czemu teraz tak milczycie cwaniaki gooowniaki???

Gość co się tu dzieje??

Wytrzeźwiej, weź na uspokojenie, idź na terapię a od dzieci trzymaj się z daleka bo normalny to ty nie jesteś. Nie wierzę że ktoś umożliwił kontakt z dziećmi takiemu agresywnemu  psycholowi jak ty.  Nie powinieneś przytulać żadnych dzieci, bo jesteś dla nich zagrożeniem. 

3 godziny temu, Gość Big heart aka braveheart napisał:

100 wyswietlen i jedyne co uslyszalem to slowa pogardy...a teraz bedziecie zakladac watki o swojej milosci o tym jak koniery,faceci sa okrutni...a jutro miniecie potrzebujacego na ulicy i popatrzycie na niego z pogarda...a ja do niego podejde...zabiore na zakupy.kupie jedzenie i ubrania...a wy bedziecie sie uzalac nad swoim losem.jestescie tacy madrzy tutaj...

Tyle złości.Ja też pomagam jeśli mogę.Wielokrotnie dałam lub kupiłam jedzenie,Należy być ostrożnym ja choć pomagam to nie zawsze spotkałam się z miłym i reakcjami,bywało że padły wyzwiska,pretensje bo czemu nie pieniądze a jak już to czemu tak mało.Wiec jak wszędzie gdzie są ludzie znajdą się ci którym pomóc faktycznie się przyda jak i tacy którzy naciagaja na tzw.gapa.Zrzucam się na składki ile mogę jeśli konkretnie wiem dla kogo.Ale z ta wędka jest sporo racji nie że nie należy komuś kupić jedzenia ale że warto porozmawiać z taką osoba,spytać nawet jak ci na imie poradzić jeśli nie wie co robić a znalazła się w skrajnej sytuacji.

Gość Abcdefgh

Oooo tak XD tyle zlosci tyle hejtu bo ktos neguje wasze podejscie do pomagania innymXD bo mial czelnosc sie tym pochwalic XD bo przeciez takimi rzeczami chwalic sie nie mozna.to trzeba robic i tyle.i siedziec cichoXD ale chwalic sie ze sie kogos wyrwalo.jakas dziewczyne na dyskotece albo jakiegos muzyna mulata czy innego zyda to trzeba sie tym chwalic i oklaski beda z kazdej strony XD i teksty ze powinienem isc na terapie i sie leczyc i ze niemozliwe ze ktos mnie do dzieci doposcil...no smiech na sali. Aby jeszcze bardziej was podkur....wi...c napisze ze jutro z rana jade na zakupy.kupie 10 kilo surowego miesa.10 kurczakow.pelno owocow i wazyw a nastepnie pojade do zoo bo jak wspomnialem jestem tam wolontariuszem 😉 a co zrobie w poniedzialek? Dostane wyplate i pojade do domu samotnej matki z autem wypchanym zakupami;) teraz czekam na hejt.albo nawet nie. Po pier...dole was i to forum;) zyjcie soboe dalej w swoim samolubnym swiecie;) papapapa

Gość pan
41 minut temu, Gość Aaa napisał:

Jest kolo 60 komentarzy pod moim postem.90% osob mnie obraza....moze zaadoptuj te dzici.poswiec im swoj czas?zrob cokolwiek innego... w ten sposob nie pomagasz...CZY WY JESTESCIE NORMALNI???? Zapraszam was jutro do wroclawia i pojdziemy do domu dziecka w ktorym bylem dzis od 10 do 15 rozmawiajac z dziecmi i dajac im zabawki...przytulajac i je wyslu...ac...przyjedzcie tutaj jutro i powiedzcie im ze to co robie bylo zle...ze lepiej nic nie zrobic tylko wyzywac mnie na forum ze mialem czelnosc wspomniec o tym ze komukolwiek MIALEM CZELNOSC pomoc

ty lepiej trzymaj łapy z daleka od dzieci,bo cos mi się wydaje, że jestes pedofilem . 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Abcdefgh napisał:

Oooo tak XD tyle zlosci tyle hejtu bo ktos neguje wasze podejscie do pomagania innymXD bo mial czelnosc sie tym pochwalic XD bo przeciez takimi rzeczami chwalic sie nie mozna.to trzeba robic i tyle.i siedziec cichoXD ale chwalic sie ze sie kogos wyrwalo.jakas dziewczyne na dyskotece albo jakiegos muzyna mulata czy innego zyda to trzeba sie tym chwalic i oklaski beda z kazdej strony XD i teksty ze powinienem isc na terapie i sie leczyc i ze niemozliwe ze ktos mnie do dzieci doposcil...no smiech na sali. Aby jeszcze bardziej was podkur....wi...c napisze ze jutro z rana jade na zakupy.kupie 10 kilo surowego miesa.10 kurczakow.pelno owocow i wazyw a nastepnie pojade do zoo bo jak wspomnialem jestem tam wolontariuszem 😉 a co zrobie w poniedzialek? Dostane wyplate i pojade do domu samotnej matki z autem wypchanym zakupami;) teraz czekam na hejt.albo nawet nie. Po pier...dole was i to forum;) zyjcie soboe dalej w swoim samolubnym swiecie;) papapapa

Biedaczek, nie dostał atencji, nikt go pod niebiosa nie wyniósł za jego dobroć i hojność, więc się odwinął d.upą i uciekł z forum :D idź się leczyc bo widać że jesteś niedowartościowany i zaburzony

Gość do zgłoszenia

pedofil z niego, maca dzieci a tu pod przykrywką pomocy się lansuje, chory człowiek

Gość Ford mustang

Hahaha teraz od pedofilow bedziecie mnie wyzywac XD Nalozylem watek aby zobaczyc ilu tutaj ludzi jest podobnych do mnie.ze pomagaja bezinteresownie.jedyne co dostalem to wyzwiska bo to kur...wstyd chwalic sie pomoca.wy to pewnie nigdy zlamanego grosza nikomu nie daliscie a kazdy tutaj na forum kreuje sie na dobrego czlowieka ktory poprostu od zycia dostaje w kosc.a prawda jest taka ze jestescie niczym wiecej jak kupa goowna.obrazajcie mnie dalej.ja mam to gdzies.dalej placzcie na forum jak to bardzo macie w zyciu zle a przeciez jestescie dobrymi ludzmi.smiech XD ja wspolczuje waszym zona,dziewczyna,meza i chlopaka. A potrm placz na forum ze z wiazecie sie z osobami ktore was potem rania.Dobrze ze mam piekna i kochajaca zone ktora wspiera mnie w tym co robie.Zyczylbym wam powodzenia ale wiem ze to bez sensu.bo tacy ludzie sa poprostu z gory skazani na porazke i przegrane zycie.elo