Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja1711

Pisze ale unika spotkania?

Polecane posty

Cześć,

dlaczego facet pisze do mnie każdego dnia (zawsze sam zaczyna konwersacje) a nie dąży do spotkania? Fakt, raz spytał czy dam radę się zobaczyć ale wtedy akurat nie mogłam. Ja kilka razy pytałam czy się spotkamy (tak na luzie, oboje jesteśmy motocyklistami więc pytałam czy nie chce ze mną pojeździć). Możliwe że nie kłamał mówiąc że nie może bo jest np. w pracy. Jednak wielokrotnie mógłby wziąć mnie ze swoją ekipą na wypad. Jednak tego nie robi. Pisze jedynie że ''w końcu musimy się wybrać'' jednak do niczego nie dochodzi. Pierwsze sądziłam że chodzi mu tylko o seks więc dałam mu aluzję że mogę na to przystać bo pasowałby mi taki układ, jednak to nie zmieniło sytuacji. Nieśmiały nie jest, nie bałby się spotkać. Wskazywałoby to na to, że mu nie zależy, jednak dlaczego ciągle pisze? Komplementuje, żartuje itp. Nie lubię takich niejasnych sytuacji i już ona mnie męczy. Dlaczego on może tak się zachowywać? O co mu może chodzić? Dorosłemu, pracującemu facetowi nie chciałoby się dla zabawy angażować w takie pisanie dzień w dzień...

P.s. Jest wolny, nie ma dziewczyny/żony/dzieci

Przed chwilą, kaja1711 napisał:

Nie lubię takich niejasnych sytuacji i już ona mnie męczy.

I to właśnie mogłabyś mu powiedzieć, proponując konkretny termin spotkania. A jeśli ponownie by się wymigał, po prostu wyraźnie się określić i zakończyć znajomość. Można też dalej pisać sobie setki historii i domniemywać, o co chodzi, ale zwyczajnie szkoda czasu.

Gość mia

bawi się tobą pisze bo mu sie nudzi taka prawda albo traktuje cie jak koło zapasowe