Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krótka piłka

W ilu związkach byliście ile trwały i czemu się rozpadły !

Polecane posty

Gość Krótka piłka

Ja mam 24 lata i byłem w 3 w ciągu całego życia.

I - 17 lat z koleżanką w liceum - byliśmy ok. miesiąc potem przepisała się do innej klasy i rozstaliśmy się bo jeszcze nie byłem gotowy na coś takiego jak związek i byłem wstydliwy.

II - 19 lat 2 tygodnie byliśmy, rozstaliśmy się bo ,,nie umiałem załatwić pustego mieszkania na wieczór, na ,,randkę" - uważała mnie potem za nieudacznika i mało rozrywkowego bo nie chodziłem na imprezy

III - 22 lata ok 2 miesiące, zostałem wyśmiany za małe rozmiary. Co z tego ze spełniałem wszystkie zachc

Gość Krótka piłka

*zachcianki i ją zabawiałem cały czas. Nie spełniłem jej wymagań łóżkowych no i też nie miałem pieniędzy na wspólne wakacje za granicę. Oczywiście ja miałem wszystko załatwić i pokryć koszty podróży. 

Gość Krótka piłka

Podsumowując w liceum i na studiach zdobyłem doświadczenie z kobietami i jakoś nie jestem z tego dumny.

Gość janiebyłęm

nie byłem w żadnym związku, tu kolega, tam przyjaciel tu kolega tam znajomy, skąd wy się wzieliście żę robicie związki, jak nie znam się na tym

Gość gość

Takie życie nie wszyscy mają bogatych rodziców by sponsorowali randki/wyjazdy kupili samochód itp.  A pracując i studiując możesz się wypalić. Po studiach możesz sam zarobić na siebie. Uważaj jednak na pijawki zwane kobietami.

Gość 26 letni prawiczek

Ja 0 związków

- wyśmiewanie cech na które nie mamy wpływu (wzrost, wielkość narządów, twarz) jest godne pogardy

- polecam nie wydawać ani grosza na kobietę bo ona może się tylko nami bawić i mieć za naiwniaków. (Zbieranie na wspólne wakacje które ona wykorzysta bo ma naiwniaka co zapłaci za większość rzeczy)

- jak nie lubi się imprez to nie powinno się zmieniać dla dziewczyny. Nalezy być sobą i takiego nas powinna docenić przyszła partnerka.

Gość gość

Ło kurde z tymi związkami same problemy tylko. Najlepiej być z kimś kogo zna się wiele lat. Ogólnie dobrze jakby rodziny się też znały.