Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarna

Nagle uczucie między zajętymi ludzmi

Polecane posty

Gość Sarna

Potrzebuję waszej pomocy. Między mną a moim kolegą z pracy od jakiegoś czasu jest wyczuwalna chemia. Spojrzenia,ciągła potrzeba kontaktu z jego i mojej strony. Ostatnio doszło do pocałunku. I nie rozmawialiśmy na ten temat później. Problem jest taki że ja jestem mężatką,a on ma 2 letnie dziecko i partnerkę. Błagam nie oceniajcie mnie. Nie mogę przestać o Nim myśleć. Ciągle ryczę,staram się go unikać ale jeszcze bardziej cierpię. 

Gość Gość

To żałosne.

Gość Sarna

Żadne z nas tego nie planowało,stało się..

Gość Ooo

A co my Ci tu mamy poradzić. Jeśli kochasz swojego męża, to olej kolegę z pracy, jeżeli chciałabyś kolegę  jako kochanka to mu to zaproponuj. 

Gość Pasi-konik

Dobre PROVO Bez szczegulow nic ? Dretwa gadka -spadaj !

Gość madion
3 godziny temu, Gość Sarna napisał:

Potrzebuję waszej pomocy. Między mną a moim kolegą z pracy od jakiegoś czasu jest wyczuwalna chemia. Spojrzenia,ciągła potrzeba kontaktu z jego i mojej strony. Ostatnio doszło do pocałunku. I nie rozmawialiśmy na ten temat później. Problem jest taki że ja jestem mężatką,a on ma 2 letnie dziecko i partnerkę. Błagam nie oceniajcie mnie. Nie mogę przestać o Nim myśleć. Ciągle ryczę,staram się go unikać ale jeszcze bardziej cierpię. 

do hotelu, seks do upadłego i do domu oboje, co tu więcej radzić, uczucia nie oszuka

Gość Belladonna

Jw.

Gość Sarna

Więcej szczegółów??Był pocałunek,teraz cierpię bo tęsknię za nim. Oboje jesteśmy zajęci a jednak to spadło na nas jak grom z jasnego nieba. Z mężem dopadła nas rutyna,mąż jest ode mnie młodszy a kolega starszy 10 lat.Ciesze się na samą myśl że jutro go zobaczę,nie mogę nic poradzić

Gość Gość
2 godziny temu, Gość madion napisał:

do hotelu, seks do upadłego i do domu oboje, co tu więcej radzić, uczucia nie oszuka

Tak D. 🙂

Gość Sarna

Jestem w związku 13 lat,7 w malzenstwie

Gość Aganowa

Strasznie współczuję, cóż poradzić. Staraj się go unikać,zrób dystans,a jeśli to prawdziwe uczucie to napiszę jak ktoś powyżej,hotel,seks i zobaczysz co z tego będzie

Gość Sarna

No właśnie nie potrafie, nie krytykuje mnie bo nie wiesz,co jeszcze Ciebie w życiu spotka