Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarina744

Zachowanie 15 latki przy ojcu

Polecane posty

Witam. 

Jestem w związku ze starszym facetem. Mieszka z nami jego 15letnia córka. 

W niektórych zachowaniach widzę brak zachowanych aspektów seksualności, a może się mylę. 

Czy to normalne by dziewczyna bez stanika w opietej bluzce stanęła przed telewizorem i zaczęła się 'przeciagac' rękoma w górę, by pokazywać moim zdaniem to, że ma piersi? Czy zrobiła to nieświadomie? Czy takie zachowania są normalne? Ja w tym wieku nie wyobrażałam sobie chodzić przy ojcu bez stanika.   Sytuacji nie skomentowałam, mój facet kątem oka spojrzał się na nią.... Czy dziewczyna jest świadoma swojej kobiecości i szuka podziwu ojca? Jak się zachować? Nie poruszać tematu? A co zrobi kolejnym razem?

Nie poruszyłam z moim facetem tego tematu bo sądzę, że by stwierdził że przesadzam i wyolbrzymiam.... Moimi oczami było to zagranie z jej strony bo przyszła z łazienki, stanęła przed telewizorem i po chwili poszła.... Pozdrawiam 

Gość gosciowka

Jestes o nia zazdrosna. A w stanuku to nie widac ze ma piersi?

Ja po prostu w tym wieku nie afiszowalam się przy ojcu w taki sposób, dla tego nie wiem co ona miała na celu

Gość gosciowka

to byly inne czasy! i to ze ty sie wstydzilas ojca to nie znaczy, ze inne sie wstydza. 

Gość Jan
3 minuty temu, katarina744 napisał:

nie wiem co ona miała na celu

Skoro nie wiesz, to idź do zakonu. Pewnie uważasz że był to grzech.

Gość karramba345

Moje corki tez lataja po domu bez stanika, ba nawet w majtkach bez spodni. To z toba chyba jest cos nie tak skoro widzisz w tym cos erotycznego. 

Gość Gość

Nie ma w tym nic nadzwyczajnego ojcowie nie pstrzą w ten sposób na swoje córki

Gość Nina35

Nie wiem jak u was ale moje czedto po domu chodzą w koszulkach i majtkach 

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość gosciowka napisał:

Jestes o nia zazdrosna. A w stanuku to nie widac ze ma piersi?

Też pomyślałam o zazdrości.

Gość Jaa

Nie chodzi o latanie w majtkach tylko o to że metr przed ojcem napreza i wypina piersi. Ja jako kobieta może po prostu tak przy niej nie robię i przy jej ojcu może za bardzo uważam to za śmiałe? 

4 godziny temu, katarina744 napisał:

Witam. 

Jestem w związku ze starszym facetem. Mieszka z nami jego 15letnia córka. 

W niektórych zachowaniach widzę brak zachowanych aspektów seksualności, a może się mylę. 

Czy to normalne by dziewczyna bez stanika w opietej bluzce stanęła przed telewizorem i zaczęła się 'przeciagac' rękoma w górę, by pokazywać moim zdaniem to, że ma piersi? Czy zrobiła to nieświadomie? Czy takie zachowania są normalne? Ja w tym wieku nie wyobrażałam sobie chodzić przy ojcu bez stanika.   Sytuacji nie skomentowałam, mój facet kątem oka spojrzał się na nią.... Czy dziewczyna jest świadoma swojej kobiecości i szuka podziwu ojca? Jak się zachować? Nie poruszać tematu? A co zrobi kolejnym razem?

Nie poruszyłam z moim facetem tego tematu bo sądzę, że by stwierdził że przesadzam i wyolbrzymiam.... Moimi oczami było to zagranie z jej strony bo przyszła z łazienki, stanęła przed telewizorem i po chwili poszła.... Pozdrawiam 

pojeebana jesteś 

Gość Nina35
23 minuty temu, Gość Jaa napisał:

Nie chodzi o latanie w majtkach tylko o to że metr przed ojcem napreza i wypina piersi. Ja jako kobieta może po prostu tak przy niej nie robię i przy jej ojcu może za bardzo uważam to za śmiałe? 

Myśle jednak że jesteś przewrażliwiona

Gość Samanta

Autorko trzaskaj mu lody to młoda będzie na straconej pozycji w rywalizacji

Gość Jsjsns

Weź się kobieto paranoiczna lecz , to jest jego dziecko, ja mam małe piersi to na miasto czasem bez stanika chodzę jak mam bluzkę taka że aplikacja zakryje sutki , takie baby jak ty to powinny terapię przechodzić, moze nawet nie byla swiadoma tego co zrobila ,wstydz sie za pisanie takich bredni