Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tęczowe PSL

To jest normalne, że PSL zaczął tracić wyborców, kiedy zdecydował się na koalicję ze zboczeńcami i komunistami.

Polecane posty

Gość Tęczowe PSL

Skończyły się czasy, gdy wybory poprzez różne triki, kampanie mogli wygrac rozmaici nieudacznicy i cwaniacy. Teraz wyborcy rozliczają polityków, patrzą im na ręce i to tym z prawej i lewej. Farbujcie koniczynke na tęczowo i tego się trzymajcie!!!

Gość Tęczowe PSL

Kiedy to pisałem do pokoju wszedł mój stary i brutalnie zgwałcił mnie w dupę.

Gość gość

Autorze- idź stąd partyjna ku/r/wo. Nikogo nie obchodzi twój pisowski belkot za 30 groszy.

Gość gość

Już dwa tematy o tym samym. To oznacza że PiS wysłał trollom polecenie atakowania psl i do wyborów to będzie festiwal oczerniania.

Jakie to wszystko jest żenujące..

Gość nie ma bakterii SZEW..OWIE

informuję cyfrowe przygłupy z warszawkiego Microsoft ze Wojciech GÓW... zarke jako administrator telemetrycznej gry w zabijanie narodu polskiego - anioły i demony nie ma prawa dotykać mojego organizmu obecnie niszczy moją limfę któą bajecznie occzyścili ANIOŁOWIE spawarką z oznaczaniem hemoglobiny jako martwej z zespołem telemetrycznego creuzfelda jacoba informuję ze serce SZATANa szew. NIE MOŻE NALEŻEĆ DO ŻADNEJ BAKTERII TYTUŁUJĄCEJ SIEBIE szew>>>owie GDYŻ SĄ TO POARAMETRY MORDERCÓW RODZINY SZEW.... - zarke GÓW... informuję ze wszelkie głosy  - jestem twoim ojcem oraz to mój syn pochodzą od morderców i powinny być zniesione przez tych morderców -= lekarzy bez granic

Gość Jebal ich pies

Niech sobie z Biedroniem robia koalicje xD buahaha