Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pestka

Ile kosztuje was miesięcznie bycie na diecie?

Polecane posty

Gość Pestka

Czy ktoś się ze mną przyłącza do taniej diety? 

Gość Anna

Niestety moja do tanich nie nalezy. 1200 zl mnie kosztuje

Ja jestem na weganskiej z fabryki siły i płace za swoje jedzenie 100 zł tygodniowo + 90 zł za jeden miesiąc diety 🙂 ale będę przedłużać teraz dietke i wykupie sobie na rok, wiec wyjdzie taniej 🙂 

19 minut temu, Gość Anna napisał:

Niestety moja do tanich nie nalezy. 1200 zl mnie kosztuje

Na jakiej diecie jesteś?

Gość Anna

Ja jestem na diecie niskokalorycznej, ale mam wykluczone przez lekarke produkty i nakazane. Na przyklad zamiast cukru mam jesc ksylitol, zamiast mleka mleko owsiane, do tego jogurty mam jesc Diasip. 

A Ty za sama diete placisz 100 zl miesiecznie czy za diete i produkty?

Gość Kobieta

Pewnie nie o takie odpowiedzi chodzilo autorko 😉

Ja juz wychodzę z diety ale nadal staram sie tanio. Trudno wyliczyć, bo mam troche zapasow: kasze, straczki, mrozone warzywa. No i w lodowce nieco zieleniny i nabialu. Dokupuje głównie swieze warzywa, nabiał  i trochę miesa i ryb. 

Zakupy z wczoraj: kefir, palki z kurczaka, ziemniaki i marchew, razem ok 7 zlotych. Dzisiaj śniadanie mix salat z jogurtem, drugie sniadanie szklanka kefiru z otrebami. Na kurczaku ugotowalam zupe, wykorzystujsc rozne warzywa w domu., marchew udusilam, kurczaki z zupy wyjelam, podsmazylam i mialam drugie danie. Upieke jeszcze dzisiaj mieso (czekalo w zamrazalce) i przy okazji zrobie zapiekanke warzywna na kolacje.

Trudno mi wycenic moje zapasy ale drogo nie bylo, sporo na promocji lub w sezonie, kiedy najtaniej.

Pozdrswism 😶