Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa

Antykoncepcja

Polecane posty

Gość Ewa

Od 14 dni przyjmuje tabletki antykoncepcyjne Axia Conti. Zawsze biorę je o tej samej godzinie, żadnej nie pominęłam, a zaczęłam brać w 1 dniu miesiączki. Tydzień temu zachorowałam i od soboty do czwartku brałam antybiotyk Duomox. Pytałam farmaceutkę i mówiła, że spokojnie można brać ten antybiotyk z tabletkami anty. Trochę się martwię, bo zaczęłam czytac że ten antybiotyk może osłabiać działanie tabletek, a z drugiej strony młoda farmaceutka mówiła, że nic sie nie powinno stać. A teraz nie planuję ciąży.  Z chłopakiem kochałam się wczoraj wieczorem i dzisiaj dwa razy. Miała któraś tak?

Gość Ewa

Nikt tak nie miał?

Gość Gosc

Jak masz wątpliwości, to po prostu kup prezerwatywy. Nigdy nie słyszałaś o czymś takim? 

Gość Ewa
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Jak masz wątpliwości, to po prostu kup prezerwatywy. Nigdy nie słyszałaś o czymś takim? 

No co ty nie powiesz... Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to sie nie udzielaj... Tak, mam kupic prezerwatywy na stosunek który już sie odbył, świetna porada

Gość Gosc

Najwyraźniej nie słyszałaś, bo inaczej byś je kupiła. O takich rzeczach myśli się wcześniej, ale widocznie zdolność myślenia jest ci obca. 

Gość Ewa
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Najwyraźniej nie słyszałaś, bo inaczej byś je kupiła. O takich rzeczach myśli się wcześniej, ale widocznie zdolność myślenia jest ci obca. 

Nie znasz mnie wiec nie oceniaj. Stosowałam prezerwatywy a miesiac  temu byłam u lekarza i biorę tabletki tylko że przyjmowałam antybiotyk. Czytaj ze zrozumieniem, jeśli juz chcesz sie wypowiadac

Gość Jan
47 minut temu, Gość Ewa napisał:

mam kupic prezerwatywy na stosunek który już sie odbył, świetna porada

41 minut temu, Gość Ewa napisał:

Stosowałam prezerwatywy

44 minuty temu, Gość Gosc napisał:

zdolność myślenia jest ci obca. 

Ktoś ma tu rację. ✨