change 1 Napisano Czerwiec 2, 2019 Od jutra przez 30 dni mam zamiar stosować metodę odżywiania OMAD, polegająca na jedzeniu jednego dużego posiłku dziennie, która podobno jest dużo lepsza od tradycyjnych 3-5 małych posiłków. 1 godzina jedzenia oraz 23 godzinny postu, podczas którego zachodzi między innymi proces autofagii, czyli samozjadania chorych komórek i odtruwania organizmu. Moje cele to schudnięcie, aktualna waga 94kg, oczyszczenie organizmu oraz poprawa samopoczucia i więcej energii. Jeśli ktoś ma zamiar się przyłączyć to zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biedronka Napisano Czerwiec 2, 2019 A będzie ciasto) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martyna_30 6 Napisano Czerwiec 2, 2019 Ja będę obserwować! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
change 1 Napisano Czerwiec 2, 2019 26 minut temu, Gość Biedronka napisał: A będzie ciasto) ? Ciasta nie będzie... tylko zdrowe jedzenie, zero słodyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kala Napisano Czerwiec 3, 2019 Ja próbowałam, ale nie dałam rady. Więc, jem śniadanie małe, ale syte (300kcal) i potem taki obiad 1400kcal koło 13 i koniec. Super się czuję daje radę. Już tak parę miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kala Napisano Czerwiec 3, 2019 A propos ciasta i slodyczy to ludzie na omadzie jedzą co chcą, lody i ciasta też byle się zmieścic w kaloryce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach