Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicza kobieta

Mam dużo energii i wychodzę do ludzi podzielić się

Polecane posty

Gość Tajemnicza kobieta

Mam dużo dobrej energii i wychodzę do ludzi podzielić się..Warto poznawać nowych ludzi,otwierać się na innych.Zawsze można spotkać kogoś,kto odmieni nasze życie albo wprowadzić dużo dobrej energii w życie innych😊

Gość Tajemnicza kobieta

Z chęcią poznam ciekawych ludzi,z  osobowością z tego forum..wymieniamy doświadczenia życiowe,i możemy się nauczyć od siebie innego spojrzenia na życie. 

Gość obserwator

Wykorzystaj w łóżku ;D 

Gość Tajemnicza kobieta
1 minutę temu, Gość obserwator napisał:

Wykorzystaj w łóżku ;D 

Nie jestem Tobą..

Gość obserwator

Taaa, strasznie napalona pod gościem 😉😄 Miłego wieczoru D.

Gość Tajemnicza kobieta

Taaa, strasznie napalona pod gościem 😉😄 Miłego wieczoru D.

Tylko ja traktuje innych z szacunkiem a gościu nie.ma z tym problem.. .I to nas różni..więc chyba nie zasługuje na wymianę energii w łóżku..Obserwuj innych,a mnie z daleka. PA

Gość obserwator

nie ma kogo w sumie, wszyscy rozszyfrowani ;D 

Gość Tajemnicza kobieta
3 minuty temu, Gość obserwator napisał:

nie ma kogo w sumie, wszyscy rozszyfrowani ;D 

Jestem dla Ciebie trudnym przeciwnikiem..nie wiem czy dasz radę.. 

Gość obserwator

Ciebie też przeswietlilem, wiesz...w końcu jestem obserwatorem 😉 ;D

Gość Aleks
22 minuty temu, Tajemnicza kobieta napisał:

Z chęcią poznam ciekawych ludzi,z  osobowością z tego forum..wymieniamy doświadczenia życiowe,i możemy się nauczyć od siebie innego spojrzenia na życie. 

napisz do mnie to na skype porozmawiamy alekstoja(małpa)post.com  podaj  swój skype do rozmowy, mam teraz czas. Czekam.

Gość Tajemnicza kobieta
2 minuty temu, Gość obserwator napisał:

Ciebie też przeswietlilem, wiesz...w końcu jestem obserwatorem 😉 ;D

A robiłeś tomograf albo rezonans mózgu??może masz jakieś omamy..W końcu wiesz..ludzie się zmieniają pod wpływem ludzi i sytuacji i może stałam się inna ..I teraz upss..nie wiadomo co zaobserwujesz 😋

Gość Tajemnicza kobieta
3 minuty temu, Gość Aleks napisał:

napisz do mnie to na skype porozmawiamy alekstoja(małpa)post.com  podaj  swój skype do rozmowy, mam teraz czas. Czekam.

Dziękuję. Ale nie wchodzę w tak osobiste relacje.

Gość ość

Z tego co pamiętam "ostatnim wpisem" nas straszyłaś gdzieś w połowie maja 😉 Ja tam Ciebie lubię za "pisane poglądy". Ale czy to nie oczekiwania co do tej Twojej drugiej ja? Odsłona tej pierwszej okrytej tylko woalem tajemniczości? A może tworzysz bohaterkę do powieści, która nigdy nie ukaże się drukiem a tylko nietrwałymi  pikselami na ekranie. Kto tam Cię tam wie ... 😉

Gość tak czy inaczej
9 godzin temu, Tajemnicza kobieta napisał:

Dziękuję. Ale nie wchodzę w tak osobiste relacje.

to czego chcesz? coś z tobą nie tak 

Gość obserwator

^ jesteś chora psychicznie jak większość bab, to żadna tajemnica

Gość Tajemnicza kobieta

Marzyć możesz,że jestem taka jak inne...ale wyszło zupełnie inaczej..jestem inna niż większość..Poza tym ja jestem przebadana od stóp do głowy..i ułomności nie znaleźli..Co do Ciebie bym czasem się zastanawiam, co tam w Tobie siedzi..:))))

Gość Tajemnicza kobieta

..zastanawiała miało być..bo wyjdą moje ułomności intelektualne,a tak staram się ukryć..hehe..

Gość Tajemnicza kobieta
8 minut temu, Gość obserwator napisał:

Doceniam jednak,że obserwowanie mnie sprawia Tobie tyle radości..Czuję się jak królik doświadczalny..nie ucieknę dziś do norki..a patrz ,może dowiem się czegoś nowego o sobie:)))

Gość obserwator
3 godziny temu, Gość obserwator napisał:

To podszyw....a Ty D. jesteś uzależniona od tego forum 😉 Obserwowałem Cię chwilę i mi się znudzilas ;D za dużo cukru.....

Gość Tajemnicza kobieta
16 minut temu, Gość obserwator napisał:

To podszyw....a Ty D. jesteś uzależniona od tego forum 😉 Obserwowałem Cię chwilę i mi się znudzilas ;D za dużo cukru.....

Faktycznie jestem tak uzależniona..że pracuję cały czas na komputerze i nie kręci mnie by tu wciąż zaglądać albo przesiadywać..

Ostatnio przerzuciłam się na gorzką czekoladę,więc teraz jestem słodko-gorzka,hehe..

Ale wiesz obserwatorze ja czasem uruchamiam swój szósty zmysł i trochę u Ciebie zaobserwowałam..Potrafisz w jednej chwili być w siódmym niebie, a w następnej już dopada Ciebie smutek..Twoje życie uczuciowe jest całkiem zależne od zewnętrznych warunków, od spotkanych aktualnie osób.. Pamiętaj, że uczucia powstają w Twoim wnętrzu i nikt inny poza Tobą nie ma nad nimi władzy. Tylko Ty możesz dać nad swoimi uczuciami władzę innym ludziom, miejscom i okolicznościom i zabarwiasz je emocjami. Zostań obserwatorem swojego życia uczuciowego, a z czasem zobaczysz, że nauczysz się nad nim panować:)))

Powiedziałam,co chciałam i już mnie tu nie ma.Kiepskie uzaleźnienie...:)

Gość Tajemnicza kobieta
38 minut temu, Gość obserwator napisał:

Tak się uzależniłam,że siedzę cały czas w pracy przy komputerze i tu nie zaglądam...

Przerzuciłam się ostatnio na gorzką czekoladę, więc jestem teraz słodko-gorzka:)))

A co do Ciebie..ja też czasem umiem bacznie obserwować innych i wnioskuję,że..Potrafisz w jednej chwili być w siódmym niebie, a w następnej już dopada Ciebie smutek.Twoje życie uczuciowe jest całkiem zależne od zewnętrznych warunków, od spotkanych aktualnie osób. Pamiętaj, że uczucia powstają w Twoim wnętrzu i nikt inny poza Tobą nie ma nad nimi władzy. Tylko Ty możesz dać nad swoimi uczuciami władzę innym ludziom, miejscom i okolicznościom i zabarwiasz je emocjami. Zostań obserwatorem swojego życia uczuciowego, a z czasem zobaczysz, że nauczysz się nad nim panować:))

Wracam do pracy.Miłego wieczoru:)))

Gość Tajemnicza kobieta

Komputer się zawiesił w trakcie pisania i dwa razy mi się napisało..ale sens pozostał:))

Dobrego tygodnia wszystkim i dobrej energii.Ja jednak zostaję przy swoim innym uzależnieniu,wolę kawę zamiast kafe.Podobnie podnosi ciśnienie,ale lepiej smakuje:))

Gość 745
15 godzin temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

Marzyć możesz,że jestem taka jak inne...ale wyszło zupełnie inaczej..jestem inna niż większość..Poza tym ja jestem przebadana od stóp do głowy..i ułomności nie znaleźli..Co do Ciebie bym czasem się zastanawiam, co tam w Tobie siedzi..:))))

to ta choroba której usterki nie mogą znaleźć, umysłowa

Gość żadna tajemnicza
10 godzin temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

Komputer się zawiesił w trakcie pisania i dwa razy mi się napisało..ale sens pozostał:))

Dobrego tygodnia wszystkim i dobrej energii.Ja jednak zostaję przy swoim innym uzależnieniu,wolę kawę zamiast kafe.Podobnie podnosi ciśnienie,ale lepiej smakuje:))

mózg ci się zawiesił, może śrubka wypadła?

Gość revo
Dnia 2.06.2019 o 13:49, Tajemnicza kobieta napisał:

dodaj se 1500 friendsów na srajbuku, jak reszta patałachów z tego durnego portalu, szczyt sranìa

Gość Gość w dom

Chyba tajemnicza odleciala faktycznie  bo nic nie wypowiada w temacie. A może znalazła te 1500 znajomych w realu🤣😂😂😂