Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

Brak miłość, brak pracy , upadające zdrowie 25 lat

Polecane posty

Gość eho

Nie wiem czemu takie kiepskie mam ostatnio zdrowie dzis przeszłem 3 km po twardej drodze to kostka zaczęła bolec .. ale est niedziela niby pracuje fizycznie ale jest niedziela dzisiaj ;/ Miłości brak to standard próbuje wychodzę z domu nawet zatańczyłem z kobieta odezwałem sie do niej na fejsa ale ma 1200 znajomych to pewnie nie zauważy nawet zresztą zimnymi tańczyła juz kilka razy pomnie. Ja nie umie dobrze tańczyć mnie jakoś nudzi taniec tak z 5 minut się pobawię potem mi się powoli nie chce bo jedne i te same ruchy .Mój wiek to 25 lat prawiczek i dopiero naprawiam swe życie studiowałem ale mnie to wyniszczyło psychicznie i uczuciowo i teraz 1,5 roku na budowie i odzyskuje psychyike ale zdrowie chyba nawala ;/nie mówiąc o mroczkach w oczach które sie nieda wyleczyć i perspektywa coraz brudniejszego widzenia ;/

Gość eho

eh dobranoc:(

Gość Gosc

Przytulam autora

Gość Gosc

Bedzie dobrze :)

Gość eho

żle przeżyłem swe życie ini graja muzykuja ruchają mieli po kilka kobiet maja dobra prace aja nawet pracy niemoge godnej znajsc ;/

Gość eho

żle przeżyłem swe życie ini graja muzykują mieli kobiety sex życie kobiety sie wykształciły korzystały z życia aja zawsze myślałem ze są jakieś zasady ze to jest cos byc prawiczkiem ze też jakas poczeka ale sie pomyliłem i teraz mam tylko problem przez towszystko

Gość eho

żle przeżyłem swe życie ini graja muzykują mieli kobiety sex życie kobiety sie wykształciły korzystały z życia aja zawsze myślałem ze są jakieś zasady ze to jest cos byc prawiczkiem ze też jakas poczeka ale sie pomyliłem i teraz mam tylko problem przez towszystko

Gość Gość
55 minut temu, Gość eho napisał:

żle przeżyłem swe życie ini graja muzykuja ruchają mieli po kilka kobiet maja dobra prace aja nawet pracy niemoge godnej znajsc ;/

To trzeba było.się uczyć. 

Ucz.się ucz bo to do POTEGI klucz.

Miałbyś kobietę.I dobra prace

Gość Gość

Czemu.Niektórzy faceci są aż tak puści.. Co ma taniec do życia?

Gość gosc

Jesteś po prostu ...em który nie umie żyć.

Gość Gość

Studiowałem JASNE chyba cpanie.

W tytule piszesz że nie masz pracy A niżej ze masz Ale... ble ble.

Skończ Pier......

Weź się za siebie!

Gość Dasz radę😁😁😁

Każdy tak czasem ma, moze poszukaj fajnych, interesujących kursów, znajdź pasję. Często zle samopoczucie fizyczne wynika z tego psychicznego. Jednak i tak konieczne sa badania u lekarza. W międzyczasie i na spokojnie szukaj pracy, ktora bedzie Ci bardziej odpowiadała.

Miłości nie szukaj na siłę. Sama przyjdzie. Najlepiej zacząć od siebie. Ludzi przyciągają osoby które maja jakąś pasję, zainteresowania. Wszystko spokojnie i małymi kroczkami. Każdy człowiek jest w czymś dobry. 😀

Gość Dasz radę😁😁😁

Każdy tak czasem ma, moze poszukaj fajnych, interesujących kursów, znajdź pasję. Często zle samopoczucie fizyczne wynika z tego psychicznego. Jednak i tak konieczne sa badania u lekarza. W międzyczasie i na spokojnie szukaj pracy, ktora bedzie Ci bardziej odpowiadała.

Miłości nie szukaj na siłę. Sama przyjdzie. Najlepiej zacząć od siebie. Ludzi przyciągają osoby które maja jakąś pasję, zainteresowania. Wszystko spokojnie i małymi kroczkami. Każdy człowiek jest w czymś dobry. 😀

2 godziny temu, Gość eho napisał:

To równie nie fair jak bycie biednym dzieckiem w Afryce czy oberwanie bombą w szpitalu w Syrii. Ten świat jest niesprawiedliwy, pogódź się z tym. Jeden ma kasę, drugi przyciąga kobiety, trzeci nie ma nic. Tak jest. Do doopy, ale tak jest. Wiem, że czasem ciężko.