Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator

Uwazacie się za dobrych ludzi? ;)

Polecane posty

Gość obserwator

🙂

Gość Onsam

tak

Gość nie

nie

nie nazwałabym się dobrą, złą też nie

Gość marawstala

Nie mnie to oceniać... Myślę, ze każdy z nas posiada wiele oblicz : )

Gość X-hero-Yummy-miau

bez wątpienia jestem dobrym człowiekiem, poza tym nie mam wad, jestem wysportowany, wysoki, mam anielską rzeźbę, lekko opalony , powiedziałbym taką południową urodę mam, zniewalająco niebieskie oczy, czarne krucze włosy, cudowne nadgarstki, męskie owłosione, aha moim autem jest skromność, jestem miły dla dziewczyn.... i ten hipnotycznie zniewalający baryton, jak mówię wszyscy słuchają z podziwem lekkim zmieszaniem, osłupieniem, gdyż mam dobre wykształcenie oraz pochodzenie, cud malina, palce lizać, krystalicznie czysta orzeźwiająca kropla jestem, yuppi 🙂 

Gość gosc
5 minut temu, Gość X-hero-Yummy-miau napisał:

bez wątpienia jestem dobrym człowiekiem, poza tym nie mam wad, jestem wysportowany, wysoki, mam anielską rzeźbę, lekko opalony , powiedziałbym taką południową urodę mam, zniewalająco niebieskie oczy, czarne krucze włosy, cudowne nadgarstki, męskie owłosione, aha moim autem jest skromność, jestem miły dla dziewczyn.... i ten hipnotycznie zniewalający baryton, jak mówię wszyscy słuchają z podziwem lekkim zmieszaniem, osłupieniem, gdyż mam dobre wykształcenie oraz pochodzenie, cud malina, palce lizać, krystalicznie czysta orzeźwiająca kropla jestem, yuppi 🙂 

🤣, dosłownie jak niejaki Heniek z Interyi nowobogacki.