Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bepbepbep

Dobra czy kiepska niespodzianka?

Polecane posty

Zapale świeczki, zrobię ciemnie, wlacze odpowiednią muzykę,zawiąze jej oczy(tak czy lepiej nie?), powiem żeby się odprężýła, pomasuje Ja w oliwce(delitaknie przez dlugi czas pomijając kr ocze lub w ogole pomijając), fajna niespodzianka? 

Wiem, że nigdy nie miała takiego masażu, ogólnie nie śmiała dziewczyna(dlatego chcę delikatnie), czasem mam wrażenie, że wstydzi się mnie dotknąć(nie mam na myśli tylko peni. sa). 

Dobry pomysł czy darować sobie? Co myślicie i czy spodoba jej się to? Nie chcialbym zrobić czegoś źle 😕

Właśnie tego się boję czy to będzie dla Niej ok. Jesteśmy znajomymi, ale zdarzały nam się zbliżenia jakiś czas temu, seks, często razem nocowalismy, wspólne spędzanie wolnego czasu, ale jakiś czas temu to skończyłem(bardzo rzadko sie widzimy)choć nie ma do mnie żalu i nadal ciągle się do mnie odzywa tak często, że mam dość i czasem udaję, że mnie nie ma. Myślę, że nie będzie miała nic przeciwko jeśli znów się zbliżamy bo nawet mi to powiedziała, wierzcie mi, że bardzo dziwna relacja i sam nie jestem w stanie tego pojąć... 

Ile ty masz wiosenek

Chcialbym ale niewiem

Masowac nie masowac

Co za pytania 

Tak lub nie nie ma pomiedzy

Pozdro

Nie rozumiem co wiek ma do rzeczy, ale 22. Tak pytam czy spoko pomysł i czy się spodoba, a może coś powinienem zmienić, zrezygnować z czegoś, a może coś jeszcze zrobić. Chciałbym żeby była zadowolona. 

Raczej mało i rzadko rozmawiam z kobietami to pytam.