Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy przejmujecie się opinią innych

Polecane posty

Gość gosc

Na temat was, waszego wyglądu czy jest wam to obojetne

Gość Gość

Już nie. Nic to nie zmienia w moim życiu.

Gość gość3

Kiedy byłam młodsza to się przejmowałam co ludzie powiedzą. W tej chwili nie, od dobrych lat. 

Gość Gość

Kiedyś bardzo teraz już nie. Z tego sie wyrasta a i doświadczenia życiowe uczą, że przejmowanie się opinią innych tylko nas unieszczesliwia. A Ty? Przejmujesz sie?

Gość gosc

Zalezy o co chodzi. Przejmuje sie tym jak odbierane sa moje slowa bo nigdy nie chcialabym nieswiadomie kogos zranic lub urazic. To co ludzie mysla o mnie bez rozmawiania ze mna jest mi obojetne. Juz takie plotki na swoj temat slyszalam, ze nic mnie nie zdziwi

Gość Gość

Opinia ludzka na pstrym koniu jeździ.

Gość gosc

W dzisiejszych czasach ludzie nie przejmuja sie opinia innych, ale czuja sie niemal obrazeni kiedy inni nie przejmuja sie ich opinia. Stad tyle tematow wysmiewajacych sposob ubierania sie innych ludzie i ciagly "szok i niedowierzanie", ze inni maja w dupie gust autora/autorki :)

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

Zalezy o co chodzi. Przejmuje sie tym jak odbierane sa moje slowa bo nigdy nie chcialabym nieswiadomie kogos zranic lub urazic. To co ludzie mysla o mnie bez rozmawiania ze mna jest mi obojetne. Juz takie plotki na swoj temat slyszalam, ze nic mnie nie zdziwi

Nie przejmuj sie, płotki rozpuszczają zwykle zawistne kobiety które Ci czegoś zazdroszcza. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie przejmuj sie, płotki rozpuszczają zwykle zawistne kobiety które Ci czegoś zazdroszcza. 

Niekoniecznie. Niektórzy po prostu muszą to robić. Trzeba mieć swoje grono normalnych ludzi a resztą się nie przejmować. Zawsze przychodzi okazja żeby się odwdzięczyć aczkolwiek wówczas taka osoba najczęściej jest zdziwiona czemu tak 😊