Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilia

Wiekszość polskich facetów to sfrustrowane chamy

Polecane posty

Gość Lilia

Na których widok ucieknie każda kobieta. Wynoszą oni ze swojej kurnej chaty w której dorastali, przekonanie, że baba ma niższą pozycję niż on, że można się na niej wyżywać, wyrażać w stosunku do niej agresję i zmuszać do tego, czego on chce. Baba im się należy, z zasady, powinna sama przypełznąć na kolanach i błagać o zainteresowanie. Tylko czasy się zmieniły a ci, którzy tak myślą umrą bezpotomnie.

Gość Bicku

Nie myślę tak jak piszesz.  Myślę tylko,  że w kontaktach damsko - męskich mam przechlapane. 

Gość Lilia

Tak, a dlaczego? Już wiem, pewnie każdą napotkaną kobietę mierzysz groźnym wzrokiem własciciela niewolników.

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Lilia napisał:

Tak, a dlaczego? Już wiem, pewnie każdą napotkaną kobietę mierzysz groźnym wzrokiem własciciela niewolników.

Niebardzo. 

Gość Lilia

To czemu uciekają?

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Lilia napisał:

To czemu uciekają?

Nie uciekają,  mają po prostu gdzieś. Chociaż od jakiegoś czasu ciężko powiedzieć,  nie mając dużego kontaktu.  

Gość Gjknn678
2 minuty temu, Gość Lilia napisał:

To czemu uciekają?

Wlasnie?!

Gość Gjknn678
9 minut temu, Gość Bicku napisał:

Nie myślę tak jak piszesz.  Myślę tylko,  że w kontaktach damsko - męskich mam przechlapane. 

Czemu masz przechlapane?

Gość Gjknn678
9 minut temu, Gość Bicku napisał:

Czemu masz przechlapane?

Gość gość

akurat najmniej potomstwa to mają zwolennicy liberalnych feministycznych poglądów

jaka jest dzietność na wsiach a a jaka w dużych miasta? jaka jest dzietność u osób religijnych a jaka wśród niewierzących? jaka jest dzietność wśród lewicowców i liberałów jaka wśród konserwatystów?

tyle w kwestii bezpotomności ludzi w dzisiejszych czasach

Gość marawstala

Moze nie większość, bo to przesadą ale nasi panowie zdecydowanie za dużo piją... robiąc z tego picia cos w rodzaju hobby, rozrywki na najwyższym poziomie : )

Gość oczywiście
21 minut temu, Gość Lilia napisał:

Na których widok ucieknie każda kobieta. Wynoszą oni ze swojej kurnej chaty w której dorastali, przekonanie, że baba ma niższą pozycję niż on, że można się na niej wyżywać, wyrażać w stosunku do niej agresję i zmuszać do tego, czego on chce. Baba im się należy, z zasady, powinna sama przypełznąć na kolanach i błagać o zainteresowanie. Tylko czasy się zmieniły a ci, którzy tak myślą umrą bezpotomnie.

Musiałaś mieć strasznego pecha do facetów 😄 A tak w ogóle, to weź na wstrzymanie, trollu. 

Gość oczywiście

No i nie wiedziałam, że istnieją jeszcze kurne chaty 😄 

Gość Jola
41 minut temu, Gość Lilia napisał:

Moj ojciec w jednym paragrafie hahaha 

Gość Lilia

A mieszkanie w bloku to pałac? Kurna chata dla bydła

Gość Jola
33 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Pewnie jestes zbyt mily... #niceguy

Gość pravda

Większość polskich kobiet to brzydkie i sfrustrowane idyotki, które nie mają nic do zaoferowania, ale pragną przystojniaków, którzy ich nie chcą. To pogłębia ich frustrację i powoduje wylewanie żali na kafe. A wystarczy trochę zejść z wymagań odnośnie do wyglądu...

Gość ...
26 minut temu, marawstala napisał:

Moze nie większość, bo to przesadą ale nasi panowie zdecydowanie za dużo piją... robiąc z tego picia cos w rodzaju hobby, rozrywki na najwyższym poziomie : )

Ja nie piję 🙂

Gość marawstala
3 minuty temu, Gość ... napisał:

Ja nie piję 🙂

Spoko... chyba jestes w mniejszości : )

Gość konsultant
7 minut temu, Gość pravda napisał:

Większość polskich kobiet to brzydkie i sfrustrowane idyotki, które nie mają nic do zaoferowania, ale pragną przystojniaków, którzy ich nie chcą. To pogłębia ich frustrację i powoduje wylewanie żali na kafe. A wystarczy trochę zejść z wymagań odnośnie do wyglądu...

Ja tam wiem że jestem brzydki i wziałem sobie młodą brzydulinę żeby mnie nie rzuciła jak wszystkie poprzednie, a ona się zgodziła z pocałowaniem ręki. 

Gość tak to widzę

Eee lepiej siedzieć w kurnej chacie będąc lisem chytrusem  i pilnować kurczęcia. Dać se spokój z poznawaniem księcia na rączym białym rumaku. Zaiste kon + lis + kurczak to dziwaczne połączenie , ale suma sumarum liczy, się święty spokój. 

Gość gość
8 minut temu, Gość tak to widzę napisał:

Eee lepiej siedzieć w kurnej chacie będąc lisem chytrusem  i pilnować kurczęcia. Dać se spokój z poznawaniem księcia na rączym białym rumaku. Zaiste kon + lis + kurczak to dziwaczne połączenie , ale suma sumarum liczy, się święty spokój. 

Co za niezwykła zaskakująca metafora. Masz umysł głęboki jak pojemnik na odchody w toi-toiu. 

Za chwilę będę miał 36 wiosen na karku i od lat wciąż nieodmiennie mnie dziwi, na jakie zachowania pozwalają kobiety swoim facetom.I to często bardzo atrakcyjne kobiety, bardzo przeciętnym mężczyznom-choć to akurat nie powinno mieć znaczenia.Tak było w Polsce, i tak jest w Anglii, gdzie od dawna żyję.Niestety, według mnie jest to w dużej części wina samych kobiet, które nie umieją wytyczać granic.Powiem więcej, mam o to do kobiet pewną pretensję, bo mi, jako osobie o naturze romantycznej, zawsze przeszkadzała postępująca wulgaryzacja stosunków.Wychowanie w domu też tu odgrywa niebagatelną rolę, ale powiedzcie mi drogie panie: kto inny, jak nie matki bardzo często wmawiają swoim synom, że są ósmym cudem świata, a ich przyszłe partnerki powinny być szczęśliwe, że na nie spojrzy?Dlatego, drogie Panie, apeluję, zacznijcie od swojego podejścia, to i mężczyźni może zaczną wymagać więcej od siebie.Naprawdę Wam w tej kwestii kibicuję 😀

Gość do DawidoBRG

Przecież ten temat to jest ordynarne prowo grubymi nićmi szyte, a ty się zaangażowałeś jakbyś pierwszy raz trafił na forum. 

2 minuty temu, Gość do DawidoBRG napisał:

Przecież ten temat to jest ordynarne prowo grubymi nićmi szyte, a ty się zaangażowałeś jakbyś pierwszy raz trafił na forum. 

Skoro sformułowanie kilku prostych zdań to angażowanie się, przyznaję Ci rację 😀 Z tym, że w takim przypadku jestem zaangażowany w kilkadziesiąt spraw w ciągu dnia.A temat- prowokacyjny czy nie, ma w sobie ziarno prawdy i do tego ziarna się odnoszę

Gość Gość
17 minut temu, DawidoBRG napisał:

Za chwilę będę miał 36 wiosen na karku i od lat wciąż nieodmiennie mnie dziwi, na jakie zachowania pozwalają kobiety swoim facetom.I to często bardzo atrakcyjne kobiety, bardzo przeciętnym mężczyznom-choć to akurat nie powinno mieć znaczenia.Tak było w Polsce, i tak jest w Anglii, gdzie od dawna żyję.Niestety, według mnie jest to w dużej części wina samych kobiet, które nie umieją wytyczać granic.Powiem więcej, mam o to do kobiet pewną pretensję, bo mi, jako osobie o naturze romantycznej, zawsze przeszkadzała postępująca wulgaryzacja stosunków.Wychowanie w domu też tu odgrywa niebagatelną rolę, ale powiedzcie mi drogie panie: kto inny, jak nie matki bardzo często wmawiają swoim synom, że są ósmym cudem świata, a ich przyszłe partnerki powinny być szczęśliwe, że na nie spojrzy?Dlatego, drogie Panie, apeluję, zacznijcie od swojego podejścia, to i mężczyźni może zaczną wymagać więcej od siebie.Naprawdę Wam w tej kwestii kibicuję 😀

Dokładnie bo wiele kobiet to desperatki które żyć nie potrafią bez faceta wiec na wszystko się zgodzą, wszystko będą tolerować aby tylko BYL. To zwykle kobiety z niskim poczuciem własnej wartości, czesto bez pasji, a nie mając faceta czują sie nikim i nie potrafią sobie czasu zorganizować, dobrze się bawić. Facet potrzebny im do życia jak powietrze, więc często biorą pierwszego lepszego który je zechciał. Żałosne. 

Gość Salomon

Głupie są zwyczajnie jak zwierzęta, uroda mądrości nie zastąpi

Gość gość

Kolejna frustratka założyła temat.