Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona29

Czy wy też to czujecie?

Polecane posty

Gość Iwona29

Zacznijmy od tego że pracuje jako fryzjerka w salonie dla obu płci. A więc to normalne że strzygę też mężczyzn w różnym wieku. Wiem też że podobam się facetom. Chodzi o to że od początku mojej kariery zdarzało się że jakiś klient mnie niby przypadkiem dotknął po nodze czy otarł głową o biust. Wtedy do ignorowalam. Od jakiegoś miesiąca zaczęło mnie to... podniecać. Co więcej, na mieście czy w tramwaju jak ktoś na mnie wpadnie czy otrze, aż mi się gorąco robi z podniecenia. Nawet jeśli potem okazuje się że to jakaś kobieta. Dziewczyny macie też coś takiego? 

Gość Gość

Ja jestem dentystką I tolerowalam coś takiego aż do czasu kiedy jakiś chloptas złapał mnie za tylek. Pamiętam że zrobiłam mu wtedy straszną awanturę, chyba nawet klienci w poczekalni słyszeli. Ale chyba musiałam tak zrobić bo chłopak wyglądał na takiego... nie wiem jak to nazwać. Taki stereotypowe dziecko, które nie wstaje z przed komputera. Nawet z mamą przyszedł do dentysty... a miał chyba 18 lat. 

Gość Gość

Nie powinno się tak robić , ale same widzicie jak kuszące macie te pupy przesłodkie.