Kobieta00 0 Napisano Czerwiec 3, 2019 Cześć i dzień dobry wszystkim piszę tutaj 1 raz i licze na pomoc... Jestem młodą kobietą i jestem w 2 tygodniu ciąży , odkąd spodziewam sie miesiączki mam bóle podbrzusza od 3 dni się mocno nasiliły a wczoraj wieczorem dostalam " plamienia " dzis jest obfitsze i pojawiły się dosyć duże skrzepy krwi , nie ukrywam ze ciąża jest u mnie niechciana , była któraś z was w takiej sytuacji ? Pomozcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ggg Napisano Czerwiec 3, 2019 To są raczej początki poronienia. Jeżeli chcesz utrzymać ciaze szybko skontaktuj się z lekarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ggg Napisano Czerwiec 3, 2019 Przed chwilą, Gość Ggg napisał: To są raczej początki poronienia. Jeżeli chcesz utrzymać ciaze szybko skontaktuj się z lekarzem. Kiedy ostatnio miałaś okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta00 0 Napisano Czerwiec 3, 2019 23 kwietnia miałam ostatni raz , a gdy chcem żeby to porobienie nastąpiło to konsultacja z lekarzem jest potrzebna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ggg Napisano Czerwiec 3, 2019 Lepiej idź do lekarza, poronien i e wystąpi raczej samoistnie, ale lekarz musi zobaczyć czy wszystko się oczyscilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta00 0 Napisano Czerwiec 3, 2019 Dobrze tak zrobię , a na ten bol podbrzusza wziąść coś przeciwbólowego ? Niektóre momęty są niedo zniesienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 4, 2019 Ja pi###rdole, ile ty masz lat? Kup sobie słownik, a nie za seks się bierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 4, 2019 Dziewczyno, jesteś prawdopodobnie w trakcie poronienia i ciąży nie uda się już uratować. Leki przeciwskurczowe złagodziłyby bóle ale przedłużyłyby akcję lub ją częściowo zatrzymały. Do lekarza tak czy inaczej powinnaś się wybrać. Tam nie ma prawa nic zostać, bo może się to dla Ciebie nieciekawie skończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach