Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chcę bogatego

Po co On się stara?

Polecane posty

Gość Nie chcę bogatego

Po co facet który w przeszłości bardzo mnie skrzywdził(wielokrotne kłamstwa,manipulacje,wmawianie mi choroby psychicznej ,zdradzanie tajemnic,prywatności,krzywdzące komentarze w necie,brak męskich zachowań)zabiega o mnie skoro ja nic oprócz żalu nic do Niego nie czuję i nie chcę z Nim być mimo że jest bogaty..nie chcę być z kimś kto mnie krzywdził ,kto nie jest męski,uczciwy ani lojalny mimo że wiele razy również mi pomagał...po co On to robi skoro nie ma u mnie szans?

Gość To proste

Chce mieć nad tobą kontrole 

zero kontaktu z nim

Gość Sumienie

Go wzywa  z litości  i własnego  egoizmu  to robi uczuć  się  w Tym  nie doszukuj 

Gość Gość

Zapewne z wielu powodów, ale z ilości złych rzeczy, które się wydarzyły zalecam nie dać się wciągnąć w tę sytuację. Gdybys go kochała jeszcze a on miał na sumieniu kilka błędów a nie worek przewinień to mogłabyś mu dać szansę, ale z powyższych ustaleń wynika, że jest inaczej więc zapomnij.

Gość ddd

olać go i nie kontaktować się

Gość gość

Może jest masochistą i chce poczuć twojego buta na swoim tyłku? 

Gość Nie chcę bogatego

Raczej pięść na twarzy...dodam że facet kilka lat knuł za moimi plecami z moją siostrą,matką i innymi osobami,wiele lat cierpiałam przez to..zachorowałam przez Nich,wypadła mi połowa włosów,jestem na lekach...

Gość gość

😮 W jaki sposób knuł? 

Gość nnnnn

Knur. Poznaję knura. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Nie chcę bogatego napisał:

Raczej pięść na twarzy...dodam że facet kilka lat knuł za moimi plecami z moją siostrą,matką i innymi osobami,wiele lat cierpiałam przez to..zachorowałam przez Nich,wypadła mi połowa włosów,jestem na lekach...

Jak może własna siostra i matka knuc z jakimś fagasem zamiast trzymać Twoja stronę?! Niepojęte, powinnas się odciąć od takiej rodziny. Goowno nie rodzina 😕

15 minut temu, Gość Nie chcę bogatego napisał:

Po co facet który w przeszłości bardzo mnie skrzywdził(wielokrotne kłamstwa,manipulacje,wmawianie mi choroby psychicznej ,zdradzanie tajemnic,prywatności,krzywdzące komentarze w necie,brak męskich zachowań)zabiega o mnie skoro ja nic oprócz żalu nic do Niego nie czuję i nie chcę z Nim być mimo że jest bogaty..nie chcę być z kimś kto mnie krzywdził ,kto nie jest męski,uczciwy ani lojalny mimo że wiele razy również mi pomagał...po co On to robi skoro nie ma u mnie szans?

I tak się dasz omamić gdyby było inaczej nie pisałabyś tu o tym i nie myślała o tym.

Gość gość
8 minut temu, Gość Nie chcę bogatego napisał:

eee tam nie jest tak źle na fejsie widzę z włosami

Gość Gość

Mnie bardzo skrzywdził facet, pozwoliłam mu wrócić i znowu to zrobił. Cierpię jeszcze bardziej niż przedtem bo dałam się drugi raz nabrać. Nie dawaj mu szansy bo będziesz żałować i cierpieć.