Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja

Pieszczenie palcami

Polecane posty

Gość Alicja

Nie wiem dlaczego ten temat jest usuwany. Pytam rzeczowo i konkretnie i o takie odpowiedzi proszę, bez wulgaryzmów, czysto technicznie: 

W jaki sposób poruszacie Panowie palcami dłoni podczas pieszczenia kobiecej ci...ki.

Nie mówię o wkladaniu palyszków do środka, ale wyłącznie o pieszczotę muszelki.

Gość p212
2 minuty temu, Gość Alicja napisał:

Nie wiem dlaczego ten temat jest usuwany. Pytam rzeczowo i konkretnie i o takie odpowiedzi proszę, bez wulgaryzmów, czysto technicznie: 

W jaki sposób poruszacie Panowie palcami dłoni podczas pieszczenia kobiecej ci...ki.

Nie mówię o wkladaniu palyszków do środka, ale wyłącznie o pieszczotę muszelki.

Zwyczajnie, kciukiem i środkowym rozchyla się wargi a wskazującym można masować

Gość Alicja
7 minut temu, Gość p212 napisał:

Zwyczajnie, kciukiem i środkowym rozchyla się wargi a wskazującym można masować

Lubię tak, ale to nie to. A chodzi o to, że przedwczoraj byłam z kimś kto to zrobił inaczej niż do tej pory i oszalałam! Chcialabym wiedzieć czy inni mężczyźni tez tak robią czy tylko ten jeden, bo zaskoczyl mnie totalnie a było cudownie 😊

Gość p212
4 minuty temu, Gość Alicja napisał:

Lubię tak, ale to nie to. A chodzi o to, że przedwczoraj byłam z kimś kto to zrobił inaczej niż do tej pory i oszalałam! Chcialabym wiedzieć czy inni mężczyźni tez tak robią czy tylko ten jeden, bo zaskoczyl mnie totalnie a było cudownie 😊

To chyba zależy od chwilowej weny i ochoty. Doprawdy można różnie, naciskając od góry przesuwać pomiędzy wargami i zataczać kółka u wejścia a potem przesunąć palcami dalej. Można tez pomagać sobie druga dłonią.

Pewnie nie to miałaś na myśli, ale najbardziej lubię gdy mężczyzna kładzie całą dłoń na cipce, środkowy palec wsuwa między wargi i przesuwa ręką wzdłuż całej cipki tam i z powrotem, pieszcząc jednocześnie każdy zakamarek 

5 minut temu, Laluz napisał:

Pewnie nie to miałaś na myśli, ale najbardziej lubię gdy mężczyzna kładzie całą dłoń na cipce, środkowy palec wsuwa między wargi i przesuwa ręką wzdłuż całej cipki tam i z powrotem, pieszcząc jednocześnie każdy zakamarek 

To jest slodkie🙂

36 minut temu, Laluz napisał:

trzeba tak robić aby dać maksymalną rozkosz danej kobiecie. Nie ma jednego modelu pobudzania. Najczęściej kobiety lubią pobudzanie okrężne i bardzo często jedna strona guziczka (albo prawa albo lewa ) jest bardziej wrażliwa - trzeba wyczuć która bo od tego zależy z której strony pobudzać i którą ręką. Ale wszystko zależy od danej kobiety i nie dostaniesz chyba tutaj jednej rady jak. To samo dotyczy szybkości, długości trwania oraz tego czy dotykać bezpośrednio główki czy pieścić przez kapturek. Musisz działać i patrzeć na efekty i powtarzać to, co daje najlepszy efekt albo spytać partnerki jak lubi, jeśli wie 

2 minuty temu, darkeacer napisał:

trzeba tak robić aby dać maksymalną rozkosz danej kobiecie. Nie ma jednego modelu pobudzania. Najczęściej kobiety lubią pobudzanie okrężne i bardzo często jedna strona guziczka (albo prawa albo lewa ) jest bardziej wrażliwa - trzeba wyczuć która bo od tego zależy z której strony pobudzać i którą ręką. Ale wszystko zależy od danej kobiety i nie dostaniesz chyba tutaj jednej rady jak. To samo dotyczy szybkości, długości trwania oraz tego czy dotykać bezpośrednio główki czy pieścić przez kapturek. Musisz działać i patrzeć na efekty i powtarzać to, co daje najlepszy efekt albo spytać partnerki jak lubi, jeśli wie 

Tu nie chodzi o porady. Alicja pyta jak to robicie, lub jak my kobiety miałyśmy to robione, bo kilka dni temu przeżyła mega orgazm z kimś nowym. Nikt wczesniej nie poruszał palcami w ten sposób i była zaskoczona i zaciekawiona czy tylko ten jeden, jedyny na milion mężczyzna tak robi czy inni też znają ten sposób. Dlatego pyta jak to robicie Panowie 🙂

Gość Alicja

I choc temat pojawia się od wczoraj to jeszcze nikt nie opisal tego sposobu poruszania palcami 😊

Gość p212
2 minuty temu, Lena.Wawa. napisał:

Tu nie chodzi o porady. Alicja pyta jak to robicie, lub jak my kobiety miałyśmy to robione, bo kilka dni temu przeżyła mega orgazm z kimś nowym. Nikt wczesniej nie poruszał palcami w ten sposób i była zaskoczona i zaciekawiona czy tylko ten jeden, jedyny na milion mężczyzna tak robi czy inni też znają ten sposób. Dlatego pyta jak to robicie Panowie 🙂

A gościu zwyczajnie robił na co miał kaprys :)

1 minutę temu, Gość p212 napisał:

A gościu zwyczajnie robił na co miał kaprys 🙂

Bardzo możliwe, ale jaki piękny rezultat! 😄

3 minuty temu, Gość Alicja napisał:

I choc temat pojawia się od wczoraj to jeszcze nikt nie opisal tego sposobu poruszania palcami 😊

A i tak finalnie może okazać się, że to coś oczywistego. 😉 

1 minutę temu, Kusza Myślivski napisał:

A i tak finalnie może okazać się, że to coś oczywistego. 😉 

To na bank coś oczywistego 🙂 Tym bardziej jest ciekawie 🙂

Gość p212
4 minuty temu, Lena.Wawa. napisał:

Bardzo możliwe, ale jaki piękny rezultat! 😄

Gorzej tylko kiedy zainteresowana będzie liczyła na identyczna powtórkę i wyjdzie klops :)

Gość p212
4 minuty temu, Lena.Wawa. napisał:

To na bank coś oczywistego 🙂 Tym bardziej jest ciekawie 🙂

Oczywiste to jest umiarkowane uderzanie pełną dłonią bądź palcami i w przerwach dmuchanie powietrzem :)

1 minutę temu, Gość p212 napisał:

Gorzej tylko kiedy zainteresowana będzie liczyła na identyczna powtórkę i wyjdzie klops 🙂

O takich sprawach się zwykle rozmawia, chyba. 

Gość p212
4 minuty temu, Kusza Myślivski napisał:

O takich sprawach się zwykle rozmawia, chyba. 

Wątpię aby ktoś w trakcie omawiał co robi :) Czy nawet po. No chyba że były jakieś pochwały to wówczas

Przed chwilą, Gość p212 napisał:

Wątpię aby ktoś w trakcie omawiał co robi 🙂 Czy nawet po. No chyba że były jakieś pochwały to wówczas

Nie miałabym oporów żeby w trakcie, w sposób delikatny, powiedzieć: zrób mi tak jak ostatnio. I tego samego oczekuję. Wydaje mi się to normalne. Nikt nie ma patentu na nowego kochanka/kochankę. 

Przed chwilą, Gość p212 napisał:

Wątpię aby ktoś w trakcie omawiał co robi 🙂 Czy nawet po.

No ja rozmawiam bardzo często. To bardzo przyjemne. Spróbuj kiedyś.

Gość p212
2 minuty temu, Kusza Myślivski napisał:

Nie miałabym oporów żeby w trakcie, w sposób delikatny, powiedzieć: zrób mi tak jak ostatnio. I tego samego oczekuję. Wydaje mi się to normalne. Nikt nie ma patentu na nowego kochanka/kochankę. 

Czym innym jest nakierowanie na właściwe działanie a czym innym takie omawianie :) Choć taką sugestię ktoś mógłby też to odebrać, że robi coś źle i łatwo jest urazić czyjeś ambicje :) Nie mniej uważam iż działając na rzecz dobrego finału taka podpowiedź jest jak najbardziej wskazana. Fakt nikt nie ma patentu i potrzeba trochę czasu aby odkryć te odpowiednie działania

Gość p212
5 minut temu, Laluz napisał:

No ja rozmawiam bardzo często. To bardzo przyjemne. Spróbuj kiedyś.

Fajne jest takie mówienie ale w w związkach z jakimś już stażem a nie przy pierwszym seksie :)

8 minut temu, Gość p212 napisał:

Czym innym jest nakierowanie na właściwe działanie a czym innym takie omawianie 🙂 Choć taką sugestię ktoś mógłby też to odebrać, że robi coś źle i łatwo jest urazić czyjeś ambicje 🙂 Nie mniej uważam iż działając na rzecz dobrego finału taka podpowiedź jest jak najbardziej wskazana. Fakt nikt nie ma patentu i potrzeba trochę czasu aby odkryć te odpowiednie działania

To nie muszą być rozmowy stricte techniczne, ale skoro facet to potrafi, to wystarczy drobna sugestia. 

16 minut temu, Gość p212 napisał:

Fajne jest takie mówienie ale w w związkach z jakimś już stażem a nie przy pierwszym seksie 🙂

I tak pewnie widział jej reakcję, więc prawdopodobne, że kolejnym razem pójdzie tym tropem.

Gość p212
7 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

To nie muszą być rozmowy stricte techniczne, ale skoro facet to potrafi, to wystarczy drobna sugestia. 

Rozmowa jest najlepsza na wszystko :) Tylko ludzie mają swoje demony które blokują ich. Czasem na przeszkodzie stoi przerost męskiego ego. A przecież nie chodzi o udowodnienie a o przyjemność. Podobnie dobra jest sugestia kiedy kobieta chce spróbować/sprawdzić tego samego ale inaczej. Tak zapewne będzie działał podobnie o ile pamięta co tworzył :)

23 minuty temu, Gość p212 napisał:

Fajne jest takie mówienie ale w w związkach z jakimś już stażem a nie przy pierwszym seksie 🙂

A dlaczego nie? Chyba, że masz na myśli seks z kimś przed chwilą poznanym, ale nawet wtedy trzeba porozmawiać choćby o zabezpieczeniu. Jeżeli jest to osoba z którą się przez jakiś czas spotyka, to oczywistym dla mnie jest, że o seksie się rozmawia. 

I tak jak pisze Kusza, rozmowa nie musi być techniczną instrukcją obsługi. Może być podniecającym elementem gry erotycznej. 

4 minuty temu, Gość p212 napisał:

Rozmowa jest najlepsza na wszystko 🙂 Tylko ludzie mają swoje demony które blokują ich. Czasem na przeszkodzie stoi przerost męskiego ego. A przecież nie chodzi o udowodnienie a o przyjemność. Podobnie dobra jest sugestia kiedy kobieta chce spróbować/sprawdzić tego samego ale inaczej. Tak zapewne będzie działał podobnie o ile pamięta co tworzył 🙂

Z moich skromnych doświadczeń wynika, że męskie ego ma się świetnie wtedy, kiedy kobieta po seksie tonie, w śluzie, drży i prosi o więcej. Mężczyźni to zadaniowcy, poczucie dobrze spełnionej misji jest dla nich bardzo ważne, zwłaszcza kiedy to wszystko dzieje się na oczach kochanki. 

Gość p212
1 minutę temu, Laluz napisał:

A dlaczego nie? Chyba, że masz na myśli seks z kimś przed chwilą poznanym, ale nawet wtedy trzeba porozmawiać choćby o zabezpieczeniu. Jeżeli jest to osoba z którą się przez jakiś czas spotyka, to oczywistym dla mnie jest, że o seksie się rozmawia. 

Miałem na myśli kogoś nowo poznanego. Rozmowa o zabezpieczeniu to oczywista oczywistość :) Aczkolwiek sądzę ze przed pierwszym razem z kimś nowym nie rozmawiałaś o technice pieszczot. Lecz ogólnie o całokształcie :)

Gość p212
3 minuty temu, Kusza Myślivski napisał:

Z moich skromnych doświadczeń wynika, że męskie ego ma się świetnie wtedy, kiedy kobieta po seksie tonie, w śluzie, drży i prosi o więcej. Mężczyźni to zadaniowcy, poczucie dobrze spełnionej misji jest dla nich bardzo ważne, zwłaszcza kiedy to wszystko dzieje się na oczach kochanki. 

No wiesz taki efekt misji bardzo łechce męska dumę :) Tak czy inaczej nie widzę nic złego w takich uroczych sugestiach.

Na oczach kochanki, nie rozumiem?

2 minuty temu, Gość p212 napisał:

No wiesz taki efekt misji bardzo łechce męska dumę 🙂 Tak czy inaczej nie widzę nic złego w takich uroczych sugestiach.

Na oczach kochanki, nie rozumiem?

Sugestie są urocze, bo prócz oczywistych korzyści mechanicznych, zbliżają. To taki drobny akt ekshibicjonizmu. 😉

Na oczach kochanki, bo on tę całą sztukę łóżkową uprawia z nią, a jej zadowolenie jest najwyższym komplementem. To tak jakby powiedziała "dobra robota, Kochanie". Zresztą mówić też powinna. Zadowolony z siebie samiec to jest to. 😉