Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Szukanie „dup” w internecie

Polecane posty

Gość Gość

Witam, maksymalnie skrócę opowieść, żeby dojść do sedna: jesteśmy razem 2 lata, jest cudownie, kochamy się. Ostatnio przejrzałam jego telefon jak był w łazience. Nie miałam żadnych podejrzeń, po prostu ciekawość. Odkryłam tam bardzo wulgarne rozmowy z jego kolegami... jeden pisał ze szczegółami o tym, co robił z nowo poznana dziewczyna, drugi przechwalał się, ile już zaliczył. Najgorsze, ze poznałam druga twarz mojego chłopaka :( który na pytanie, co robi odpisał, ze „szuka dup w internecie” :( było tez pare innych komentarzy, na temat tego, co by zrobił z niektórymi :( nasz zwiazek się rozpada, a ja nie wiem czy jest sens to ratować :( czy wszyscy faceci tacy są ?

Gość Majka

Nie wszyscy tacy są. Ale tymi, którzy tacy nie są pewnie nie byłabyś zainteresowana. Kobiety po prostu wybierają zupełnie innych facetów niż powinny, sugerując się tylko wyglądem i tym, że dobrze potrafi bajerować. A dobry wygląd i dobry " bajer" nie oznacza jeszcze, że taka osoba okaże się dobrym partnerem do życia. Zazwyczaj jest zupełnie odwrotnie.

Gość Kobieta

A ja myślę, że wszyscy tacy są... dwie twarze, jedna dla kobiety a druga dla kolegów :(

Gość Majka

A po drugie to ciesz się, że zdążyłaś na tym etapie przejrzeć jego telefon, dopóki nie założyłaś z nim rodziny. I następnym razem wybierz lepiej. A temu obecnemu śmieciowi jak najszybciej daj kopa na pożegnanie.

Gość program natury
38 minut temu, Gość Gość napisał:

Witam, maksymalnie skrócę opowieść, żeby dojść do sedna: jesteśmy razem 2 lata, jest cudownie, kochamy się. Ostatnio przejrzałam jego telefon jak był w łazience. Nie miałam żadnych podejrzeń, po prostu ciekawość. Odkryłam tam bardzo wulgarne rozmowy z jego kolegami... jeden pisał ze szczegółami o tym, co robił z nowo poznana dziewczyna, drugi przechwalał się, ile już zaliczył. Najgorsze, ze poznałam druga twarz mojego chłopaka :( który na pytanie, co robi odpisał, ze „szuka dup w internecie” :( było tez pare innych komentarzy, na temat tego, co by zrobił z niektórymi :( nasz zwiazek się rozpada, a ja nie wiem czy jest sens to ratować :( czy wszyscy faceci tacy są ?

tak, każdy facet chce ruhać inne nawet gdy ma idealną miss świata w domu, taka natura faceta, szczególnie alfy

Gość program natury
8 minut temu, Gość Majka napisał:

Nie wszyscy tacy są. Ale tymi, którzy tacy nie są pewnie nie byłabyś zainteresowana. Kobiety po prostu wybierają zupełnie innych facetów niż powinny, sugerując się tylko wyglądem i tym, że dobrze potrafi bajerować. A dobry wygląd i dobry " bajer" nie oznacza jeszcze, że taka osoba okaże się dobrym partnerem do życia. Zazwyczaj jest zupełnie odwrotnie.

mądra wypowiedź, ale baby są durne i prymitywne, więc jest co jest

Gość Gość

Zostawić go za to jak pisze z kolegami, mimo ze jest dla mnie najlepszy na świecie ?? :( ciężko mi 

Gość Kiss

Ja bym zostawiła, ale Ty nie musisz. Mogłabyś go jeszcze przeprosić za przegląd telefonu i podesłać parę adresów do dup.

Gość Ola97

Hej, faktycznie cięzka sytuacja. Ja bym na Twoim miejscu porozmawiałą z nim na poważnie, przyznała że tak się złożyło ze przeglądałas jego tel i zobaczyłas to co zobaczyłas. Zarządaj wyjaśnień. Nie zrywaj z nim bez wyjaśnienia sytuacji. Jeżeli jednak tak jest, że szuka sobie zabaw na boku, to taki związek nie ma zupełnie sensu. 

Gość Kiss

Hahahah, Ola, naprawdę myślisz, że jej się przyzna, jeśli kogoś szukał a z jakichś powodów nie chce kończyć związku?
Jakby chciał ją dalej oszukiwać to powie, że to takie żarty albo rozmawia z kolegami dopasowując się do nich, ale to nic nie znaczy...

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ola97 napisał:

Hej, faktycznie cięzka sytuacja. Ja bym na Twoim miejscu porozmawiałą z nim na poważnie, przyznała że tak się złożyło ze przeglądałas jego tel i zobaczyłas to co zobaczyłas. Zarządaj wyjaśnień. Nie zrywaj z nim bez wyjaśnienia sytuacji. Jeżeli jednak tak jest, że szuka sobie zabaw na boku, to taki związek nie ma zupełnie sensu. 

Ale głupia rada...zadanie wyjasnien. Pewnie będzie się zapieral ze tylko tak ,,grał" przed kolegami żeby nie wyjść na mięczaka a tak na prawdę kocha tylko ją i ma gdzieś inne. Sprzeda jej jajeczka i wiedząc ze ona przeglądał a jego telefon, będzie się tylko lepiej kryl ze wszystkim, założy hasło. Autorka (jesli jej ,,malo" i nie chce go zostawic) powinna odczekac kila dnia, znowu dorwać mu się ukradkiem do telefonu, sprawdzić z kim i o czym pisze (może nie zdążyła czego zauważyć, może juz bajeruje inne?), przejrzeć co się da w smsach i na FB, może będzie więcej dowodów na to ze jest doopkiem. Telefon prawdę powie o facecie... Oni w życiu sami się nie przyznają np do zdrady, będą sciemniac i bajerowac do konca byleby kobieta uwierzyla w ich wersje... 

Gość Gość

Sprzeda jej bajeczke* miało byc 

Gość Ola97

Porozmawiać zawsze warto, żeby wyjaśnić, może zdrada jest odwetem itp albo po prostu wyrzucić z siebie. W rozmowie liczą się nie tylko słowa (bo fakt może mieć przygotowane wymówki), ale też mimika twarzy, tembr głosu. A nieważne jak by się spodziewal tej rozmowy, to zawsze nie bedzie ona dla niego przyjemna i bedzie czuć zakłopotanie. Ja tam potrafię wyczuć jak ktoś sie miota lub kłamie rozwawiajac ze mna w cztery oczy. Niech sie wstydzi.

Gość Kiss

W ogóle kocham te opowieści dziwnej treści:

" jesteśmy razem 2 lata, jest cudownie, kochamy się."

" nasz zwiazek się rozpada, a ja nie wiem czy jest sens to ratować ".

Zdecyduj się może laska, czy jest cudownie i się kochacie, czy on szuka innych i związek się rozpada. W innych działach czytałam też, że się kochają, ale on zdradza, bije itd. 
No ciekawe macie sposoby wyznawania miłości i trzeba być niezłym masochistą by uznać to za cudowne. 🤣

Gość Kiss
Przed chwilą, Gość Ola97 napisał:

Porozmawiać zawsze warto, żeby wyjaśnić, może zdrada jest odwetem itp albo po prostu wyrzucić z siebie. W rozmowie liczą się nie tylko słowa (bo fakt może mieć przygotowane wymówki), ale też mimika twarzy, tembr głosu. A nieważne jak by się spodziewal tej rozmowy, to zawsze nie bedzie ona dla niego przyjemna i bedzie czuć zakłopotanie. Ja tam potrafię wyczuć jak ktoś sie miota lub kłamie rozwawiajac ze mna w cztery oczy. Niech sie wstydzi.

Trochę tępa jesteś 😎

Gość Ola97
1 minutę temu, Gość Kiss napisał:

Trochę tępa jesteś 😎

Za to Ty jestes cudowna i jedyna wyrocznia świata

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Kiss napisał:

Zdecyduj się może laska, czy jest cudownie i się kochacie, czy on szuka innych i związek się rozpada. W innych działach czytałam też, że się kochają, ale on zdradza, bije itd. 
No ciekawe macie sposoby wyznawania miłości i trzeba być niezłym masochistą by uznać to za cudowne. 🤣

Nasz zwiazek był cudowny przez 2 lata, a teraz się rozpada, bo powiedziałam mu, ze grzebałam w telefonie. Wiadomosci nie były świeże, tylko z poczatku zwiazku, dlatego jeszcze go nie zostawiłam i wciąż się zastanawiam...

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Kiss napisał:

Trochę tępa jesteś 😎

I naiwna. Życia nie zna, chyba jeszcze nie wie jak perfekcyjnie potrafią kłamać niektórzy faceci. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nasz zwiazek był cudowny przez 2 lata, a teraz się rozpada, bo powiedziałam mu, ze grzebałam w telefonie. Wiadomosci nie były świeże, tylko z poczatku zwiazku, dlatego jeszcze go nie zostawiłam i wciąż się zastanawiam...

Ale durna jesteś, teraz tylko będzie lepiej się kryl ze wszystkim, założy hasło bylebys nic juz nie przeczytała i goowno się dowiesz. A może mieć więcej rzeczy do ukrycia, może po tej roznowie z kolega jeszcze pisal z jakimiś doopami...ale juz sie nie dowiesz tego, przechlapalas sprawę zamiast go po obserwować i dobrze to rozegrać. Pewnie i tak mu wybaczysz. 

Gość Gość

Każdemu facetowi jedna i ta sama kobieta znudzi się najdalej po dwóch latach. I jest chęć na jakąś "nowość". 

Gość Gość

Dziękuję Wam wszystkim za wiadomosci :) czas pokaże, co jest najlepszą rzeczą do zrobienia w tej sytuacji.

Gość Gość

Nie ma czegoś takiego jak „każdy jest taki sam”. Każdy człowiek jest inny i każdy zwiazek tez. Trzeba przemyśleć i postępować według własnego serca.

Gość slinder
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Zostawić go za to jak pisze z kolegami, mimo ze jest dla mnie najlepszy na świecie ?? :( ciężko mi 

on tylko szpanuje przed kumplami aby nie wyglądać na męską pízde tylko na macho

Gość tegoroczny

jeśli autorko nie masz z nim ślubu to może szukać dup i je ruhać do woli, NIE JEST TWÓJ, kumasz? Co innego jak by był ślub.

Gość montego
5 godzin temu, Gość Kiss napisał:

tu prosty przykład że baby często są popíerdolone i trzeba od nich z daleka

Gość odbitka
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Każdemu facetowi jedna i ta sama kobieta znudzi się najdalej po dwóch latach. I jest chęć na jakąś "nowość". 

prawda, baba jest dobra max na dwa lata, potem się zapuszcza bo myśli że dorwała jelenia na stałe a tu benc, inna ją podkopała, hahaha, baby sobie robią takie numery nałogowo i odbijają facetów

Gość neutralny
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dziękuję Wam wszystkim za wiadomosci :) czas pokaże, co jest najlepszą rzeczą do zrobienia w tej sytuacji.

gòwno zrobisz nawet jeśli cie zdradza, 

3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nie ma czegoś takiego jak „każdy jest taki sam”. Każdy człowiek jest inny i każdy zwiazek tez. Trzeba przemyśleć i postępować według własnego serca.

👍👍