Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaga

Czy ten związek ma szanse

Polecane posty

Gość Jaga

Witam wszystkich. Mam 35 lat. Mam małe dziecko i niedawno rozstałam się z mężem. Rok temu wyjechałam na kurs , poznałam tam Michala- świetnego faceta kilka lat starszego.  Michał miał stała partnerkę i syna 11 letniego. Kust trwał 5 miesięcy. Przez pierwsze miesiące Michał traktował mnie wyłącznie jako koleżankę z kursu, nie był mną zainteresowany. Mi od początku wpadł w oko. W weekendy jeździł do domu , do jego partnerki, a ja do swojej rodziny. Cały czas próbowałam go uwieść . On był bardzo zakochany w swojej kobiecie. Na urody przeciętnej, tamtą podobny śliczna, młodsza odemnie dwa lata. Oni podobno często się kłócili. Ja uwidzilam go na każdym kroku. W końcu gdy kiedyś pokłócili się przez tel ja wykorzystałam okazję i sprowokowałem go do sexu. Zakochałam się w nim. On jeszcze parę razy pojechał do niej, ale po kilku tygodniach odszedł od nich. Cały czas na kursie już byliśmy razem. Ona nic nie wiedziała. Powiedział jej że już nie może znieść jej kłótni i odchodzi. Wiem.ze to bardzo przezyla. Po miesiącu okazało się że jest w ciąży. On nie wrócił do niej .była sama. Skończyliśmy kurs. Od wrócił do swoich rodziców, od niej się wyprowadził,a ja wróciłam do domu. Z tym że on mieszka w bielsku Białej a ja w Szczecinie. Spotykamy się jeden weekend w miesiącu. Ostatnio sprawdziłam mubtel i widziałam że obie ciągle piszą, on jej pisze że czasem tęskni, chcę żeby mu wysyłała swoje zdjęcia, wspominali swoją przeszłość, co przeżyli razem a nawet ich sex. Zobaczyłam że ma w tel pełno jej zdjęć, nawet nago,