Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam w uk

Odeszlam z pracy, ale boje sie, ze nie znajde nowej

Polecane posty

Gość mieszkam w uk

Odeszlam z pracy w restauracji jako kelnerka/barmanka poniewaz firma zaczela traktowac ludzi jak g**wna. Np.zaczynalam prace o godz.12, a juz o 15 odsylali do domu tlumaczac, ze nie ma ruchu, ze nie zarabiamy i nie moga wszystkich trzymac...Albo kazywali siedziec po 2 godziny na bezplatnej przerwie czy non stop zmieniali grafik i coraz bardziej obcinali godziny. Byly tygodnie w ktorych zarabialam zaledwie po 100-150 funtow, a same dojazdy kosztowaly mnie ponad 40 tyg.  Przepracowalam tam rok, angielski znam, ale jednak mam obawy, ze nie znajde nowej pracy, a z oszczednosci, ktore mam w Londynie zbyt dlugo nie dam rady zyc... Czy ktos mial podobnie? 

55 minut temu, Gość mieszkam w uk napisał:

Odeszlam z pracy w restauracji jako kelnerka/barmanka poniewaz firma zaczela traktowac ludzi jak g**wna. Np.zaczynalam prace o godz.12, a juz o 15 odsylali do domu tlumaczac, ze nie ma ruchu, ze nie zarabiamy i nie moga wszystkich trzymac...Albo kazywali siedziec po 2 godziny na bezplatnej przerwie czy non stop zmieniali grafik i coraz bardziej obcinali godziny. Byly tygodnie w ktorych zarabialam zaledwie po 100-150 funtow, a same dojazdy kosztowaly mnie ponad 40 tyg.  Przepracowalam tam rok, angielski znam, ale jednak mam obawy, ze nie znajde nowej pracy, a z oszczednosci, ktore mam w Londynie zbyt dlugo nie dam rady zyc... Czy ktos mial podobnie? 

A PO CHUUJ CI PRACA ? W LONDYNIE MOŻNA MIESZKAĆ ZA DARMO!!!

CI PANOWIE MIESZKAJĄ POD PARLAMENTEM ZUPEŁNIE ZA FREE, GŁODNI TEŻ NIE CHODZĄ 

https://www.youtube.com/watch?v=fHFwTH7SeOs&t

albo wracaj do Ojczyzny ofiaro losu jak nie chcesz po kiblach mieszkać

pewnie nic nie potrafisz to po chuuj siedzisz w tym londynie 

Gość głość

trzeba było uczyć się w szkole a nie chodzić na wagary to byś zarabiał/a co najmniej 8000 na rękę w Polsce

Gość Imigrantka uk

Idź do Pret A Manger - Tam zawsze kogoś potrzebują. Nie pytaj  o prace tylko w 1 sklepie a w kilku. Jak oczywiście nie boisz się bardzo ciężkiej pracy. Powodzenia! 🙂