Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajomy5

Po drugim spotkaniu pogorszył się kontakt

Polecane posty

Gość Nieznajomy5

Miałem chwilkę i obejrzałem pierwsze video. Nie ukrywam, zaintrygowało mnie. Na pewno nie zaszkodzi spróbować 

Gość gosć
15 minut temu, Gość Nieznajomy5 napisał:

Przeszła mi przez myśl zapewne głupia myśl, żeby po prostu do niej zadzwonić za dzień- dwa i powiedzieć co czuje. Watpie by miało to jeszcze bardziej zaszkodzić. O ile oczywiście się nie odezwie pierwsza .  

Jeśli miałabym wątpliwości co do kogoś jak ty i ten ktoś zacząłby mi opowiadać co czuje i mnie osaczać to uciekłabym szybciutko. Jesteś na najlepszej drodze do uduszenia tego co między wami. Takie rzeczy mówi się jak jesteście już blisko i obie strony tego chcą. Ale zrobisz jak chcesz.

Gość Nieznajomy5

To tylko taka myśl. Nie zrobię tego, zresztą sami widzicie, że mam straszny mix w głowie. 

Na razie nie będę sie odzywał do niej, dopóki/o ile sama nie napisze. Dam jej odspanac, zatesknic za rozmową ze mną. 

Na razie myślę, że temat zawieszamy. 

Napiszę za parę dni czy coś się ruszyło. Trzymajcie kciuki za mnie! 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Nieznajomy5 napisał:

To tylko taka myśl. Nie zrobię tego, zresztą sami widzicie, że mam straszny mix w głowie. 

Na razie nie będę sie odzywał do niej, dopóki/o ile sama nie napisze. Dam jej odspanac, zatesknic za rozmową ze mną. 

Na razie myślę, że temat zawieszamy. 

Napiszę za parę dni czy coś się ruszyło. Trzymajcie kciuki za mnie! 

I dobrze bo nic nie działa bardziej odstraszajaco niz narzucanie sie. Takim wyzwaniem owszem pogorszylbys sprawe bo widać, ze ona narazie sie waha

Gość gość

*wyznaniem

Gość Lorenzo01

Wstrzymalbym sie tez na przyszlosc z wylewnoscia typu tesknie, zanim nie padnie to z ust kobiety. Inaczej mozesz wlasnie nie byc wyzwaniem dla kobiety. Zastaly Ci sie po prostu kosci po zwiazku, ale nie narzucaj sobie homonta na umysl pt. boje sie odrzucenia. W okresie randek odrzucenia sie zdarzaja i to bardzo czesto, jezeli nie jestes Alvaro jezdzacym nowym Maseratti. Po prostu badz tu i teraz, czerp radosc z tych spotkan. Nie wyjdzie, trudno.