Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

czy to wystarczy żeby zakochac sie w facecie

Polecane posty

Gość gosc

smutne oczy zbitego psa i piękna twarz

Gość gosc
1 minutę temu, Gość H9sc napisał:

Nie

jak to nie 😛

Gość Monika

haha :)

zakochac nie, ale zaciekawic na pewno :)

Ludzi ciagnie do piekna i czy to kobieca czy meska twarz czy bukiet kwiatow, zwierze, ubranie, tatuaz, miszkanie itp. itd. - lubimy na to patrzec :)

Gość Gość

Do zakochania tak ale do pokochania nie.

Gość Zielone oczy

Jeżeli kobieta patrzy  na Ciebie  albo spuszczony ma wzrok to jest zakochana nac100%,może jeszcze udawać ze wogole na Ciebie nie patrzy, patrzy w bok,a gdy ją przylapiezz patrzy w dół, albo jak długo patrzy ci z dala w oczy, jakby w tłumie była  tylko ona i ty,przychodzi w te miejsca gdzie ty jesteś to żeby popatrzeć na Ciebie, a potem znika na jakiś czas, dlatego że nie robisz nic oprócz patrzenia na nią, dołuje się że jej nie chcesz, ale potem jak bardzo zateskni to wróci, miłość jest silnuejszavod niej samej,działaj, znajdź ją, teraz wszyscy mają Messenger szukaj,pisz,jezdzij tą ulicą gdzie mieszka, przecież co na zrobić jak kocha Cię a ty nie robisz nic prócz patrzenia z dala na nią, co ma zrobić na czole sobie napisać kocham,? Jestem za tobą, boisz się ale to jest proste

Gość Uważaj
26 minut temu, Gość Zielone oczy napisał:

Jeżeli kobieta patrzy  na Ciebie  albo spuszczony ma wzrok to jest zakochana nac100%,może jeszcze udawać ze wogole na Ciebie nie patrzy, patrzy w bok,a gdy ją przylapiezz patrzy w dół, albo jak długo patrzy ci z dala w oczy, jakby w tłumie była  tylko ona i ty,przychodzi w te miejsca gdzie ty jesteś to żeby popatrzeć na Ciebie, a potem znika na jakiś czas, dlatego że nie robisz nic oprócz patrzenia na nią, dołuje się że jej nie chcesz, ale potem jak bardzo zateskni to wróci, miłość jest silnuejszavod niej samej,działaj, znajdź ją, teraz wszyscy mają Messenger szukaj,pisz,jezdzij tą ulicą gdzie mieszka, przecież co na zrobić jak kocha Cię a ty nie robisz nic prócz patrzenia z dala na nią, co ma zrobić na czole sobie napisać kocham,? Jestem za tobą, boisz się ale to jest proste

To nie zawsze się sprawdza, znam taki przypadek.

Gość Rkr

Miłość jest raz w życiu ta prawdziwa,przed nią się nie ucieknie,ona przyjdzie,możesz jej nie chcieć, wtedy na świecie będzie przez Ciebie dwohe nieszczęśliwych ludzi,ONA I TY

Gość Rkr

Z własnego doświadczenia?

Gość Zielone oczy

A ja to napisałam znam z własnego doświadczenia, szkoda że nie mam 15-20 lat mniej, było by łatwiej 

Gość Zielone oczy

Tak,ale ja mam 40ke na ramieniu tuż tuż i to kochanie ,zakochanie.... To inaczej się przeżywa, to nie zauroczenie,to nie fascynacja jak u młodych ,bo to się już inaczej myśli,inaczej podchodzi do zycia, ine ma sie cele,i bagaż na ramionach

Gość Uważaj
5 minut temu, Gość Rkr napisał:

Z własnego doświadczenia?

Tak, ale to bez znaczenia. Chciałem sprawdzić intencje bo nie mogłem jej rozgryźć, teraz już wiem.

Gość Rkr

Dlaczego on tylko odwzajemnia spojrzenia, patrzy?

Gość Zielone oczy

I jak? Jak wyszło to twoje rozgryzienie jej? Kocha Cię i jest za tobą .

Gość Uważaj
2 minuty temu, Gość Zielone oczy napisał:

I jak? Jak wyszło to twoje rozgryzienie jej? Kocha Cię i jest za tobą .

Zdecydowanie nie :classic_biggrin:

Gość Zielone oczy

Do Rkr- jeśli chodzi o mnie to odpowiem ci że dlatego tylko patrzy bo robi karierę, a kiedyś obudzi się i to co teraz daje mu siłę, pewną radość i pozycje w zyciu ,przestanie go cieszyć, ja nie  będę wiecznie czekać,

Gość Zielone oczy

Nie? Nie patrzy na Ciebie, nie zerka,nie udaje że nie patrzy  albo patrzy w dół?  Albo sp robi się czasem smutna, 

Gość Zielone oczy

To napisz chociaż jak ma na imię, aaaaa i życzę Ci  żebyś się mylił, bo jak masz jakieś kompleksy to zawsze źle odczytasz.Serio i nie obrażaj się, myśl o niej to się jej przysnisz.  KTO MNIE KOCHA O MNIE MYSLI NIECH MI SIĘ TEJ NOCY PRZYŚNI  😊

Gość gosc
11 godzin temu, Gość Zielone oczy napisał:

Nie? Nie patrzy na Ciebie, nie zerka,nie udaje że nie patrzy  albo patrzy w dół?  Albo sp robi się czasem smutna, 

Robi tak