Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jednorazowy sex

Polecane posty

Gość Gość

Czemu faceci..nie wszyscy zapewnie.... lubicie jednorazowe numerki i szukacie następnej.Miałam kilku takich.. choć liczyłam na więcej zawsze kończyło się po pierwszym razie.. Może ktoś mnie oświeci?

Gość Gość p
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czemu faceci..nie wszyscy zapewnie.... lubicie jednorazowe numerki i szukacie następnej.Miałam kilku takich.. choć liczyłam na więcej zawsze kończyło się po pierwszym razie.. Może ktoś mnie oświeci?

Zle trafilas... ja np taki nie jestem... zastanawiam sie tylko po jakim czasie te numerki mialas?

Gość przegość

Bo związanie się z jedną partnerką najczęściej wiąże się z ograniczeniem seksu z innymi. A my chcemy uprawiać seks z innymi, bo jest on dokładnie tak samo przyjemny, a może i przyjemniejszy, jak ze stałą partnerką. Do seksu podchodzimy jak do jedzenia: jak ci posmakowała kremówka, to chciałabyś żywić się wyłącznie kremówkami do końca życia? Bo my nie.

Ja bym odwrócił pytanie. Co sprawia ze ciebie nie satysfakcjonuje jednorazowy seks? Może go lubisz mniej niż uczucia? I dlatego zawsze wybierasz uczucia a nie seks?