Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga

Wyglądają na tych zdjęciach ciążowych jak okri

Polecane posty

Gość Aga

Czy dla was te ciążowe foty tez są ładne? Jestem w ciąży i ciagle slysze, od znajomych czy rodziny ze powinnam sobie takie zrobić.

Ale tak szczerze dla mnie kobiety na tych zdjęciach wyglądają jak orki, albo jakby miały mega wiatry, bo robią takie rozwiane falbany wokół tylka jakby właśnie jej się wypsnęło. Wciskają je w te wielkie, obcisłe suknie i stoją profilem wypięte, ... na maska wypięta, brzuch wiadomo duży. A te ...enki z rozcięciem na brzuchu są najgorsze. 

Wszyscy się tym zachwycają, ale dla mnie to tragedia. Czy jest tu ktoś kto podziela moje zdanie?

Gość Gość

Dla mnie te zdjecia to ohyda 

Gość Bshshhs

jak ci nie nie podoba to nie rób 

rodzinie nic do tego 

Gość Paprotka

Miałam podobne zdanie. I w sumie nadal mam co do takich prawie intymnych, gdzie leżą z tym nagim brzuchem w trawie i się zasłaniają jakąś szarfą... Jestem teraz w ciąży i też każdy mi mówił, że powinnam zrobić sesję. Nie byłam przekonana. Ale któregoś dnia koleżanka do mnie napisała, że jej mąż (fotograf) szuka modelki na warsztaty na sesję ciążową, gdzie uczy kilka osób fotografii. No to poszłam, jak za darmo to co mi szkodzi, najwyżej nikomu nie pokażę :P Ale koniec końców całkiem fajne te zdjęcia. Po prostu normalne a nie rozbierane w chmurach. Pozowaliśmy głownie we dwójkę z mężem, na części jestem sama. Nie żałuję że poszłam, mimo, że nadal brzuch ciążowy nie jest dla mnie czymś atrakcyjnym ;)

Gość gość

mam znajomą, która wstawiła właśnie sesje ciążową epatując brzuchem... tylko, że miala tam wyjątkowo nieestetyczne rozstępy i żaden fotograf nawet nie podjął się modyfikacji zdjęcia w photoshopie aby te defekty ukryć... nie powiem, nie wyglądało to zbyt apetycznie na mediach społecznościowych

Nie podobają mi się zdjęcia z sesji ciążowych. Sama mam z okresu ciąży kilka zdjęć i tak, wyglądam na nich źle. 

Gość Gość katia

Nie podobaja mi się sylwetki kobiet w ciąży. Sama nie mam z tego okresu żadnego zdjęcia i nie żałuję. Szczególnie odpychają mnie gołe brzuchy z wywalonym pępkiem.