Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Cvbn

Nag艂y brak seksu 馃え

Polecane posty

Go艣膰 Cvbn

M贸j m膮偶 od ok p贸艂 roku nie chce seksu chocia偶 on zazwyczaj zaczyna艂. Teraz odwraca si臋 plecami a jak pr贸buj臋 si臋 do niego zbli偶y膰 to na mnie krzyczy. Nie wiem co robi膰. Zdrada nie wchodzi w gr臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Cvbn

Macie jakie艣 pomys艂y? Nie chce rozmawia膰 zbywa mnie wr臋cz jest w艣ciek艂y jak zaczynam ten temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lorenzo01

U mnie by艂o podobnie. Po prostu moja partnerka si臋 zaniedba艂a. Tylko praca i praca, chodzenie po domu w rozci膮gni臋tych gaciach i takie tam rzeczy zabijaj膮ce atrakcyjno艣膰. Zero sportu, ruchu, dbania o siebie nic.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Przed chwil膮, Go艣膰 Lorenzo01 napisa艂:

U mnie by艂o podobnie. Po prostu moja partnerka si臋 zaniedba艂a. Tylko praca i praca, chodzenie po domu w rozci膮gni臋tych gaciach i takie tam rzeczy zabijaj膮ce atrakcyjno艣膰. Zero sportu, ruchu, dbania o siebie nic.聽

A ty po domu chodzisz w garniturze 偶eby zawsze atrakcyjno艣膰 wzbudza膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Kobiet臋 podnieca zapocony listonosz.聽

Facet 艣mierdz膮cej baby nie tknie nawet kijem przez szm/ate.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lorenzo01
5 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

A ty po domu chodzisz w garniturze 偶eby zawsze atrakcyjno艣膰 wzbudza膰?

Jak wracam z pracy to owszem. A tak to nago albo w samych slipach.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cvbn

Jest w tym troch臋 racji ostatnio mi powiedzia艂 偶e mam du偶y brzuch, ale nawet jak wa偶y艂am 50kg mi m贸wi艂 偶e gruba jestem no teraz wa偶臋 75 馃お

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cvbn

Ale czy to znaczy 偶e dla niego liczy si臋 tylko m贸j wygl膮d 偶e si臋 mnie brzydzi??聽

Nie chodz臋 jaka艣 brudna zapocona czy w rozci膮gni臋tych ciuchach.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
20 minut temu, Go艣膰 Cvbn napisa艂:

Jest w tym troch臋 racji ostatnio mi powiedzia艂 偶e mam du偶y brzuch, ale nawet jak wa偶y艂am 50kg mi m贸wi艂 偶e gruba jestem no teraz wa偶臋 75 馃お

50kg i gruba? No chyba, 偶e masz 140cm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 On-

Do tej pory pewnie on si臋 stara艂 a聽ty stroi艂a艣 fochy i wydziela艂a艣 mu. Facet si臋 wkurzy艂, znalaz艂 odpowiednie strony i woli r臋k膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onsam

Haha co za problemy

Udost臋pnij ten post

mo偶e macie ostatnio s艂aby kontakt? oddaliliscie si臋? lub ma jakie艣 problemy. porozmawiaj z nim tak jak kiedy艣, przygotuj jakas niespodziank臋, co艣 co lubi- miejsce z przeszlosci, ugotuj ulubiona potrawe, kup prezent, romantycznie sp臋dzcie czas i uczucie sie odrodzi, moze jest zapracowany po prostu.. 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cvbn
44 minuty temu, Ciiii napisa艂:

mo偶e macie ostatnio s艂aby kontakt? oddaliliscie si臋? lub ma jakie艣 problemy. porozmawiaj z nim tak jak kiedy艣, przygotuj jakas niespodziank臋, co艣 co lubi- miejsce z przeszlosci, ugotuj ulubiona potrawe, kup prezent, romantycznie sp臋dzcie czas i uczucie sie odrodzi, moze jest zapracowany po prostu.. 馃檪

No oddalili艣my si臋 i to bardzo.... Do tego stopnia 偶e traktuje mnie jak powietrze. A ja cokolwiek si臋 odezw臋 to mam wra偶enie 偶e si臋 narzucam. Mam wra偶enie jakby by艂 ze mn膮 na si艂臋.

To co piszesz.... O gotowaniu prezentach itp. ju偶 chyba wszystkiego pr贸bowa艂am. Jestem mu ca艂kowicie obojetna.聽

Ju偶 nawet powiedzia艂am mu 偶e jak tak to ma wygl膮da膰 to ja chc臋 rozwodu on na to 偶e tak najpro艣ciej ale z dnia na dzie艅 jest coraz gorzej.

Jak chce porozmawia膰 to m贸wi 偶e wieczorem jak dzieci p贸jd膮 spa膰. Ale wieczorem wci膮偶 wymy艣la sobie r贸偶ne rzeczy do roboty i jest zaj臋ty. Albo si臋 k艂adzie spa膰 i m贸wi 偶e jutro pogadamy i tak jest codziennie... 馃様

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Powiedz autorko jak to by艂o wcze艣niej? Tak szczerze, a nie jak Ci si臋 wydaje, 偶e by艂o.聽

Powiem Ci jak by艂o u mnie, bo w pewnym momencie znalaz艂em si臋 dok艂adnie w sytuacji Twojego m臋偶a.聽
Przez d艂ugi czas w moim zwi膮zku by艂o w ten spos贸b, 偶e ona mnie " dopuszcza艂a" cz艂owiek si臋 stara艂 na co dzie艅 by czu艂a si臋 atrakcyjana. Budowa艂 atmosfer臋 itp. Ale ona kr臋ci艂a nosem. W 8 na 10 pr贸b rozpocz臋cia czegokolwiek ko艅czy艂o si臋 fiaskiem. Nawet g艂upie pieszczoty by艂y cz臋sto zbywane jakim艣 klasycznym b贸lem g艂owy albo zwyk艂ym "nie mam ochoty dzi艣"

OK. Przez, mo偶e rok sie stara艂em to zmieni膰. P贸藕niej? Po prostu mi si臋 odechcia艂o. Nie dla tego, 偶e przesta艂a mnie kr臋ci膰 tylko dlatego, 偶e m贸j m贸zg kojarzy艂 zbli偶enia z ni膮 z upokorzeniem i z czym艣 po czym w wi臋kszo艣ci sytuacji czu艂em si臋 藕le. W takim uk艂adzie to nic dziwnego, 偶e m贸j organizm raczej "trzyma艂 si臋 od niej z daleka" ni偶 do niej ci膮gn膮艂. Nie pchasz si臋 tam gdzie ci臋 kopi膮 po jajach, proste.聽

Moja partnerka tez p贸藕niej p艂aka艂a, 偶e mi si臋 nie chce, 偶e co艣 tam. Dzi艣 to juz na szcz臋艣cie nie m贸j problem.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cvbn

U nas to by艂o tak 偶e nawet jak nie chcia艂am to mnie zmusza艂 jak ja mia艂am ochot臋 to praktycznie zawsze mnie odtracal. Wi臋c by艂 czas 偶e zrezygnowa艂am bo on i tak robi艂 co chcia艂 kiedy chcia艂 bez wzgl臋du na to co ja czuj臋. A na t膮 chwil臋 to ju偶 nic nas nie 艂膮czy opr贸cz dzieci.... mimo to m贸wi mi 偶e chce ze mna by膰 to chore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
4 minuty temu, Go艣膰 Cvbn napisa艂:

U nas to by艂o tak 偶e nawet jak nie chcia艂am to mnie zmusza艂 jak ja mia艂am ochot臋 to praktycznie zawsze mnie odtracal. Wi臋c by艂 czas 偶e zrezygnowa艂am bo on i tak robi艂 co chcia艂 kiedy chcia艂 bez wzgl臋du na to co ja czuj臋. A na t膮 chwil臋 to ju偶 nic nas nie 艂膮czy opr贸cz dzieci.... mimo to m贸wi mi 偶e chce ze mna by膰 to chore

NO to klasyka. Zwi膮za艂a艣 si臋 z pooojeb a nym go艣ciem, a teraz p艂aczesz. Twoje wybory kobieto.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cvbn

Nie p艂acze tylko si臋 zastanawiam o co tu chodzi.聽

Nie wiem mo偶e on by chcia艂 偶ebym go b艂aga艂a o sex 馃槀 ludzie maj膮 dziwne preferencje.聽

Tak czy siak na t膮 chwil臋 wiem 偶e rozwodu mi nie da. Nie chc臋 robi膰 wojny bo dzieci ucierpi膮.聽

Nie wiem jak do niego dotrze膰... 偶eby chcia艂 porozmawia膰. Raz nawet kupi艂am w贸dk臋 zrobi艂am przek膮ski. Pomy艣la艂am posiedzimy pogadamy o czym艣 mi艂ym a n贸偶 widelec j臋zyk mu si臋 rozplacze.聽

Ale nie... Chocia偶 jestem ma艂om贸wna to ja ci膮gle m贸wi艂am a on jakby my艣lami by艂 gdzie indziej

Udost臋pnij ten post

2 godziny temu, Go艣膰 Cvbn napisa艂:

No oddalili艣my si臋 i to bardzo.... Do tego stopnia 偶e traktuje mnie jak powietrze. A ja cokolwiek si臋 odezw臋 to mam wra偶enie 偶e si臋 narzucam. Mam wra偶enie jakby by艂 ze mn膮 na si艂臋.

To co piszesz.... O gotowaniu prezentach itp. ju偶 chyba wszystkiego pr贸bowa艂am. Jestem mu ca艂kowicie obojetna.聽

Ju偶 nawet powiedzia艂am mu 偶e jak tak to ma wygl膮da膰 to ja chc臋 rozwodu on na to 偶e tak najpro艣ciej ale z dnia na dzie艅 jest coraz gorzej.

Jak chce porozmawia膰 to m贸wi 偶e wieczorem jak dzieci p贸jd膮 spa膰. Ale wieczorem wci膮偶 wymy艣la sobie r贸偶ne rzeczy do roboty i jest zaj臋ty. Albo si臋 k艂adzie spa膰 i m贸wi 偶e jutro pogadamy i tak jest codziennie... 馃様

jejku wsp贸艂czuj臋, macie gorszy czas mo偶e ale tak czy siak dalej tworzycie zwiazek i warto dac jeszcze czas i troche poswiecenia, potrzebujecie zmiany jakiej艣, odskoczni i to minie 馃檪聽je艣li mielibyscie szans臋 poby膰 sam na sam wyje偶d偶aj膮c gdzie艣聽na dzie艅 chocia偶 wtedy z niczego by si臋 nie wywi膮za艂. Jaka艣 seksowna ...enka i mn贸stwo czasu razem w聽spokoju, z艂apanie oddechu聽to mo偶e by膰 to 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Jakie minie?!Samo sie nie naprawi trzeba szukac zrodla!Kochanka lub impotencja(przyczyna ty albo jego zdrowie fizyczne lub psychiczne).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
21 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Jakie minie?!Samo sie nie naprawi trzeba szukac zrodla!Kochanka lub impotencja(przyczyna ty albo jego zdrowie fizyczne lub psychiczne).

Dok艂adnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yvanaa

A dlaczego niby zdrada nie wchodzi w gr臋?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 strata energetyczna
18 godzin temu, Go艣膰 Cvbn napisa艂:

M贸j m膮偶 od ok p贸艂 roku nie chce seksu chocia偶 on zazwyczaj zaczyna艂. Teraz odwraca si臋 plecami a jak pr贸buj臋 si臋 do niego zbli偶y膰 to na mnie krzyczy. Nie wiem co robi膰. Zdrada nie wchodzi w gr臋.

po hooj facetowi seks? strata energetyczna a i tak nic z tego, pomy艣l babo logicznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stereo
14 godzin temu, Go艣膰 Cvbn napisa艂:

te zwi膮zki s膮 coraz lepsze widze a durni ludzie si臋 w nie dalej pakuj膮, dziwne zjawisko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimbo
15 godzin temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Powiedz autorko jak to by艂o wcze艣niej? Tak szczerze, a nie jak Ci si臋 wydaje, 偶e by艂o.聽

Powiem Ci jak by艂o u mnie, bo w pewnym momencie znalaz艂em si臋 dok艂adnie w sytuacji Twojego m臋偶a.聽
Przez d艂ugi czas w moim zwi膮zku by艂o w ten spos贸b, 偶e ona mnie " dopuszcza艂a" cz艂owiek si臋 stara艂 na co dzie艅 by czu艂a si臋 atrakcyjana. Budowa艂 atmosfer臋 itp. Ale ona kr臋ci艂a nosem. W 8 na 10 pr贸b rozpocz臋cia czegokolwiek ko艅czy艂o si臋 fiaskiem. Nawet g艂upie pieszczoty by艂y cz臋sto zbywane jakim艣 klasycznym b贸lem g艂owy albo zwyk艂ym "nie mam ochoty dzi艣"

OK. Przez, mo偶e rok sie stara艂em to zmieni膰. P贸藕niej? Po prostu mi si臋 odechcia艂o. Nie dla tego, 偶e przesta艂a mnie kr臋ci膰 tylko dlatego, 偶e m贸j m贸zg kojarzy艂 zbli偶enia z ni膮 z upokorzeniem i z czym艣 po czym w wi臋kszo艣ci sytuacji czu艂em si臋 藕le. W takim uk艂adzie to nic dziwnego, 偶e m贸j organizm raczej "trzyma艂 si臋 od niej z daleka" ni偶 do niej ci膮gn膮艂. Nie pchasz si臋 tam gdzie ci臋 kopi膮 po jajach, proste.聽

Moja partnerka tez p贸藕niej p艂aka艂a, 偶e mi si臋 nie chce, 偶e co艣 tam. Dzi艣 to juz na szcz臋艣cie nie m贸j problem.聽

mam nadzieje 偶e kopn膮艂e艣 w doopsko t膮 k艂ode

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Dok艂adnie. Dzieci zrobione? Zrobione. Czyli facet swoje zrobi艂. Mo偶e odpoczywa膰. Zreszt膮 ca艂y ten sex to bardzo dziwna czynno艣膰.

A tobie jak go tak brakuje, to zatrudnij sie na p贸艂 etatu w bordellu - b臋dziesz mia艂a seksu, jak z t膮d do...do.. Toronto?

Udost臋pnij ten post