Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VViola

piekarnia Putka

Polecane posty

Gość VViola

Mieszkam w łodzi, przeprowadzam się do niwego mieszkania i pod blokiem mam piekarnię Putka. 
Jakieś opinie? Dobre pieczywo?

Gość Gość.

To nie jest tradycyjna piekarnia tylko sieciowka, to samo co w markecie tylko inny wybór. Kiedyś mieli smaczne paluchy cynamonowe, ale już im nie dowożą  wiec nie ma co sie przywiązywać. 

Gość Fiona

A ja mam dobre doświadczenia, wręcz widzę dużą różnicę między pieczywem z putki a z dyskont. to w końcu piekarnia. 

Wg mnie mają nowoczesne podejście oparte na gruncie tradycji. Szczególnie te wypieki dojrzewające, bio bardzo mi służą

Gość Kejti

Hm, na pewno dobra propozycja dla bezglutenowców, spory wybór wypieków - i takich klasycznych i takich na szybko do ręki

Gość :):)
1 godzinę temu, Gość Fiona napisał:

A ja mam dobre doświadczenia, wręcz widzę dużą różnicę między pieczywem z putki a z dyskont. to w końcu piekarnia. 

Wg mnie mają nowoczesne podejście oparte na gruncie tradycji. Szczególnie te wypieki dojrzewające, bio bardzo mi służą

To ty chyba prawdziwej piekarni nie widziałaś 🤣🤣🤣 zwykly sieeciowy sklep do ktorego dowozone jest pieczywo. Kolejek tam raczej nie widać, na kafe ciagle namolnie jest reklamowany ... wiec chyba nie taki wyjatkowy 🤣🤣🤣

Gość lambii

Każdy je to co lubi i uważa za słuszne. ja wiem, że bardzo dobrze czuję się po ich chlebie, zresztą staram się być świadomym konsumentem i wierzę, że bio znaczy lepsze.

Gość Grzanka

uwazam ze putka ma naprawdę ok pieczywo, ja osobiście preferuję opcję "na szybko" bo mają bezglutenowe pizzerki które ratowały mnie jak chodziłam do szkoły i zapomniałam śniadania 😄

Gość kasiabb
17 godzin temu, Gość Grzanka napisał:

uwazam ze putka ma naprawdę ok pieczywo, ja osobiście preferuję opcję "na szybko" bo mają bezglutenowe pizzerki które ratowały mnie jak chodziłam do szkoły i zapomniałam śniadania 😄

ja to je z premedytacją kupuje ;)))) Ogólnie szacun dla putki mam bo stosują ten cały dojrzewający wypiek i nie mrożą jak w marketach 

Gość xoxo

Bezglutenowe pieczywo putki jest super! mam już kilka swoich sprawdzonych propozycji to których mam ogromny sentyment