Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

Nie znoszę kobiet chyba zostanę kawalerem

Polecane posty

Gość eho

całe życie do 25 roku szukałem partnerki chciałem poznać jakaś poczuć sie kochanym miec kogo przytulić a potym wieku  okazało sie ze niema juz dziewic ze kobiety oczekuja jakiegos samca maczo ze ztakimi sypiały oddawały sie do gwałtów nawet nie zgłaszajac sprawy ..i ma tylko do mnie pretensje ze pisze zboczenie ano pisze bo lubie czasem p opisac to mi zostało jak ci juz pogwałcili wszystko. Ogólnie zmęczyło mnie to zabrakło mi  szczęścia w życiu nie ułożyło sie to jak powinno i ironia jest taka ze byłem słaby fizycznie nadal jestem trochę się zmieniam ale mój organizm parszywy ma czas ..ale kobiety nie miały czasu ..noi  standardowo jakies choroby czy zaniedbania no bo człowiek bedac sam tak niedbała o siebie ale ine choroby to juz swoja drogą atakują mnie pech i tyle i bieda tak wyszło  rodzice nie wspierali ojciec alkocholoik  to mi zapoczątkowało  trudności w nawiązywaniu kontaktów i tak mi zostało a kobiety czy mozna na was polegać otóz niemożna  jesli nie jestes samcem alfa to kobiety cie upokarza zniszczą prześpią sie zbyle kim . Nie chce samotnie życ ale wiem zę sie nic nie zmieni mogę poznawać nowe kobiety ale tak zawsze będę wracał do tego samego punktu kłótni bo nie będzie dziewicą .

Gość eho

znacie jakieś portale randkowe takie normalniejsze i nie drogie?

Gość eho

sami pusci ludzie bez zasad żałuje ze sie jezyków nie uczyłem i ze nie wyjechałem zagranice nie warto dawać szanse temu krajowi  podłe jest to miejsce kobiety zniszczone brak pracy durna polityka krtaj bez przyszłości tylko resztka ludzi która rozszarpuje resztki jak zwierzęta  gdybym wyjechał zagranice moze bym poznał jakaś Niemke polskiego pochodzenia albo francuske  i żył normalnie i godnie 

Gość prawda

Żadna porządna kobieta cię nie zechce, bo traktujesz kobiety jak ..., jak sam się nie szanujesz, tym bardziej nie potrafisz szanować drugiego człowieka. Jak wyjedziesz za granicę, to i tak nic się nie zmieni, bo frustrację i problemy nosisz w sobie. Zacznij od zmian siebie samego. Zmień swoje myślenie, podejście do kobiet i do ludzi ogólnie, bo zawsze będziesz się czuł samotny i zły na świat. Miałeś ciężko w życiu i mało wparcia, ale jak zmienisz swoje myślenie i nastawienie do siebie, świata i kobiet, to dostaniesz to wparcie. Nigdy nie jest za późno.

Gość Lili

Uwierz mi, jest jeszcze na takie szansa :classic_smile:

Gość prawda
1 minutę temu, Gość prawda napisał:

Żadna porządna kobieta cię nie zechce, bo traktujesz kobiety jak ..., jak sam się nie szanujesz, tym bardziej nie potrafisz szanować drugiego człowieka. Jak wyjedziesz za granicę, to i tak nic się nie zmieni, bo frustrację i problemy nosisz w sobie. Zacznij od zmian siebie samego. Zmień swoje myślenie, podejście do kobiet i do ludzi ogólnie, bo zawsze będziesz się czuł samotny i zły na świat. Miałeś ciężko w życiu i mało wparcia, ale jak zmienisz swoje myślenie i nastawienie do siebie, świata i kobiet, to dostaniesz to wparcie. Nigdy nie jest za późno.

*wsparcia, wsparcie

Gość eho

ztego co pisałem z 4 dziewicami przez życie to tak sie mną nudziły i tak wolą doświadczonemu dać dupy i chyba to mnie najbardziej zdemotywowało w życiu 

Gość www

za darmo nic nie musisz placic amerykanskimi dolarami 

Gość www

banktoami 

Gość www

musisz tak jej w cyca wlozyc banknota zielonego

Gość eho

nie mam kasy bo pracuje w rodzimej firmie  mam powoli tego wszystkiego dość tej pracy tych ludzi  ojca  a szukać pracy w Polsce to tak nie dostaniesz 3000 zł jedna była oferta to dojazd w jedna stronę 70 km;/i trochę żałuje ze odmówiłem mogłem zaryzykować ale nie wiedziałem ze z bezrobocia mogłem np podpisac umowę na wyższa kwotę a ci by nie płacili zusu No ale nie wiedziałem jak to zawsze spóźniony jestem 

Gość eho

nie chce kobiety która zakase sie puszcza i zdradza męza pisałem kiedys z taka  miała faceta i na boku zakase sie puszczała tak gdała przynajmniej. pewnie facecei to są większe świnie no ale w patologi można sie gonić az do śmierci 

Gość eho

nie chce kobiety która zakase sie puszcza i zdradza męza pisałem kiedys z taka  miała faceta i na boku zakase sie puszczała tak gdała przynajmniej. pewnie facecei to są większe świnie no ale w patologi można sie gonić az do śmierci 

Gość eho

znacie jakiś dobry kurs do nauki języka angielskiego albo niemieckiego ? trzeba mi sie go nauczyć a nie mam głowy do jezyków ale muszę się wyrwać z tego kraju  zagranica pracujac jako sprzataczka bede czul jaka kolwiek godność wracając do polski isatysfakcje ze cokolwiek mam ze praca ma jaka kolwiek wartość. atu skończysz studia i ci proponują żałosne 2400 na start jak policzysz dojazdy zostanie 1500  zal jakis .

Gość eho

niema co liczyć ze zycie sie zmieni  zazwyczaj ci co maja wszystko zniszcza wszystko co ma wartos i zostana tylko wscibskie rozeżlone kobiety niezadowolone wredne i zlosliwe 

Gość eho

ja nie znosze kolegi który kochał sie juz z kilkoma kobietami jakoś mam juz uraz do niego a lubiłem go ale go znienawidziłem chyba