Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wek

czy Ci co mają bogatych rodziców

Polecane posty

Gość wek

czy to prawda w tym ze jak ktoś ma bogatych rodziców to ma z górki lżej w życiu? Bo ja znam takie trzy przypadki i te osoby naprawde mają fajnie. Jak wy uważacie ? 

Gość gość
7 minut temu, Gość wek napisał:

czy to prawda w tym ze jak ktoś ma bogatych rodziców to ma z górki lżej w życiu? Bo ja znam takie trzy przypadki i te osoby naprawde mają fajnie. Jak wy uważacie ? 

Zależy.. Zazwyczaj tak. Ale znam takich którzy przez to właśnie źle wylądowali.

Gość wek

A czemu co się z nimi stało że źle wylądowali?  Bo jeden kolega ma rodziców bogatych i naprawde powodzenia ma dobre, jeden znajomy z pracy również tak samo pewny znajomy kolegi dawnego też ma rodziców bogatych dobra prace mają i również lżej ma. 

Gość wek

Jeden kolega który ma rodzicow bogatych ma naprawde dobrze, jeździ na dalekie wycieczki, mieszkanie dostał od rodziców które teraz ma zamiar wynajmować , jego brat też dostał mieszkanie. Jeden znajomy dawnego kolegi też ma rodziców dobrze ustawionych tata i mama mają praca pożyteczną wykonują zawody ktore się przypada  (ojciec oficer w policji, mama lekarz kardiolog) i też ma z górki samochód ponóc ma dobrej kasy, brat tego chlopaka jak wpadl w dlugi to rodzice go uratowali pomogli mu wyjść z tej sytuacji.  Ja niestety jestem zdany na siebie chociaż dzięki swojemu zyciu poznałem różne osoby