Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manga.1

Czy schudł ktoś po odstawieniu piwa?

Polecane posty

Gość manga.1

Witam,

Lubię i lubiłam piwo. W sumie to już będzie kilka lat odkąd codziennie pije piwo wieczorami, zwykle dwa a nawet 4! Bywały przerwy bez problemu bez ciągu do niego. Jakoś piwko wieczorkiem z przyzwyczajenia. W ostatnim czasie jakoś tak się mi przytyło i to sporo, wiadomo zima brak ruchu , jadłam jak zawsze czyli tyle co wróbelek;bułeczka i jogurcik-serio. A tu bach waga w góre widzę po ubraniach że za małe a nawagę się boję wejść. Nie pije dopiero drugi dzień. Zobaczę..., może ktoś schudł jak przestał pić? 

Nie krzyczcie.

Gość Gość

Niestety ja piłam około 6 piw dziennie, jak przestałam to przytylam. Wydaje mi się że od płynów się nie tyje, a jak przestaniesz to możesz wręcz przytyć bo będzie cię suszyć i będziesz podjadac.

Gość gość

Od alkoholu się chydniee

Gość wałkoń

alkohol to twój wróg, lej go w mordę

Gość manga.1
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Od alkoholu się chydniee

ale ja pytam o piwo a nie o alkohol :classic_unsure:

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Niestety ja piłam około 6 piw dziennie, jak przestałam to przytylam. Wydaje mi się że od płynów się nie tyje, a jak przestaniesz to możesz wręcz przytyć bo będzie cię suszyć i będziesz podjadac.

3 czy 6 piw dziennie nikomu nie zaszkodziło w innych krajach sprzedają piwo w mcdonaldzie w starożytnym Egipcie pilo się piwo zamiast wody

Gość Brzuch Piwny

Ja może nie schudłam, ale widzę, jak waga szybuje po piwie. Na lato zawsze (bez specjalnego wysiłku, ale trochę się muszę postarać: lekka dieta i ćwiczenia 3 razy w tygodniu) chudnę, ale kiedy przychodzą upały, sięgam po piwo i od razu letnie ciuchy ciasne 😮 

Gość Gość

Może pijesz za mało piwa, ja w lato w upały pije tak 3 czy 4 dziennie i chudne bo nie mam apetytu

Gość gość

Piwo ma bardzo wysoki indeks glikemiczny. Powoduje wyrzut insuliny. Bardzo się od niego tyje, puchnie.

Gość gość

Mikołaje są teraz modni zaokrąglony brzuszek zawsze jest w modzie, a tak na serio to w polsce nie ma czegoś takiego jak piwo wszystko produkuje sie szybko i masowo jest niezdrowe i wątróbka szybko odmawia posłuszeństwa nawet po 3 piwkach niewinnych.

Gość michalinka

nie zgodzę się ja piję czteropak piwa dziennie od gimnazjum teraz kończe studia i mam rozmiar xs

Gość gość

Ja z polskim piwem nie ryzykowałbym pić codziennie raz w roku ok, ale to i tak za dużo...

Gość gguhuh

a co z brzuszkiem piwnym

Gość gguhuh

a co z brzuszkiem piwnym