Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parassolka

Odchodzę

Polecane posty

Gość Parassolka

Powiedział do mnie,,Wystarczy ci mojej łaski ,moc bowiem w słabości się doskonali.Byliście dla mnie części Jego planu w mojej drodze na Golgotę.Dziekuję.Widocznie tak miało być.

Odchodze z tego forum ,to nie jest miejsce dla mnie.Tu plemię żmijowe ma swój dom jedynie.

Podążam teraz drogą mojego mistrza bardziej niż kiedykolwiek.

Jezus żyje Aleluja!

Żegnam Was.

Gość Gość

Wariat, haha 

Gość Parassolka

Chciałam wkleić tu piosenkę ,,Mój mistrzu ""z yt którą tak ukochałam ..płacze przy niej..Pewnie zepsuta moderacja i tak by.nie zaakceptowała.Nic tu po mnie.Posłuchajcie polecam.

Ost.wpis

Gość gość

wreszcie

Gość Gosc
21 minut temu, Gość gość napisał:

wreszcie

Teraz mozesz kopulować do woli

Gość aniolek
49 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Tu plemię żmijowe ma swój dom jedynie.

nie prawda ja jestem aniołkiem 🙂 👼 jednakowoż obecnie cierpie se za grzechy pospólstwa z dołów społecznych 😢 bol jest niemiłosierny, po tym wnioskuje stopien upodlenia tego gatunku, a tu przyklad ->  niezalezna.pl/274760-bestialsko-zabil-19-malych-kaczek-zostal-zatrzymany 😭

Gość Kaczuszka
22 minuty temu, Gość aniolek napisał:

nie prawda ja jestem aniołkiem 🙂 👼 jednakowoż obecnie cierpie se za grzechy pospólstwa z dołów społecznych 😢 bol jest niemiłosierny, po tym wnioskuje stopien upodlenia tego gatunku, a tu przyklad ->  niezalezna.pl/274760-bestialsko-zabil-19-malych-kaczek-zostal-zatrzymany 😭

Ale to jak abortyści w usa bawili się zamordowanymi płodami jak kukiełkami cię nie wzrusza?

Gość gość
20 minut temu, Gość Kaczuszka napisał:

Ale to jak abortyści w usa bawili się zamordowanymi płodami jak kukiełkami cię nie wzrusza?

te kaczuszki byly bezbronne 😭 kaczuszkowata mama i tata kaczor nie miałyby szanas w zetknięciu z tą człekokształtną naczelną, gdyby to był krokodyl albo krwiożerczy tygrysek, naczelna byłaby bez nogi....co innego sprawny system społeczny ostro definitywnie i konsekwentnie reagujący na zwyrodniałe osobniki, publiczny lincz albo odcinanie członków byłyby adekwatną karą 🙂 

Gość tam posmakuj

Szkoda ze ten system nie jest dla wszystkich,dla tych co piszą o linczu zwłaszcza 

nie po to są kodeksy system prawny żeby takie psychole pieprzyly o linczu jedz do Arabów 

Gość Rozumiesz?

Kocham Cię.Jeśli naprawdę zrobiłbyś dla mnie wszystko..To wyślij mi chociaż jednego pustego esemesy.Chcę czuć że jesteś a potem poczekamy wspólnie.Na spokojnie.

Gość Rozumiesz?

Przepraszam to nie ten temat.

Gość gość
2 godziny temu, Gość tam posmakuj napisał:

Szkoda ze ten system nie jest dla wszystkich,dla tych co piszą o linczu zwłaszcza 

nie po to są kodeksy system prawny żeby takie psychole pieprzyly o linczu jedz do Arabów 

dlatego serce się ściska jak ci ludzie tworzący system prawny i piszący kodeksy są obojętni na śmierc takich uroczych kaczuszek, nikt im zycia już nie wróci, dopiero co zaczęły skubać trawkę, bawic w chowanego, pływać 😭 ....oby na sądzie ostatecznym tych biednych 19 kaczątek zasiadło w ławie jako oskarżyciel posilkowy 😢

Gość Gość

I tak proszę Państwa nasza wielmożna i zasłużona na kafe parassolka odeszła,ale wypisuje znów bzdury na kafe zjako Gosc np w temacie-Dlaczego Twoja żona jest brzydka???NIe rozumiem jak trzeba być ograniczonym,żeby myśleć,że każdy człowiek na kafe,że w każdym temacie ktoś wypisuje o twoim nudnym życiu.Wyluzuj i znikaj stąd jak obiecałas!