Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wierzę

Ostatnio napisałem do ponad 200 dziewczyn na portalu randkowym i jestem w szoku !

Polecane posty

Gość Nie wierzę

Ani jedna mi nic nie odpisała, a 3/4 z nich nawet nie wyświetliły wiadomości. Dodam,że nie wysyłałem do każdej gotowego schematu wiadomości. Do każdej pisałem co innego często nawiązywałem do profilu dziewczyny, do uśmiechu, fryzury,oczu itp. Dlaczego jesteście takie oschłe i leniwe? 

Gość gosc

ja wchodze na to gowno randkowe z raz na miesiac i mam tyle wiadomosci, ze az odechciewa sie czytac to sie wylogowuje, to jest dla nieudacznikow takie pisanie wierszykow przez internet, ja sie w zlych czasach urodzilam, kiedys mlodzi mezczyzni mieli jaja i wiecej zagadywalo do dziewczyn

Gość Nie wierzę

Pisałem do ładnych, przeciętnych, a nawet tych bez zdjęcia i nic 0 jakiejkolwiek reakcji. A wszystkie donktorych starałem się pisać były online !!!

Gość Gość

Ja podobnie miałem. Większość nawet nie czyta wiadomości. Tzw. oczek nawet nie warto wysyłać bo jedne to ignorują, a inne to traktują jako obrazę. 

Co one tam robią? Cały czas są online a nawwt na wiadomości nie reagują.

Gość Malutka
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja podobnie miałem. Większość nawet nie czyta wiadomości. Tzw. oczek nawet nie warto wysyłać bo jedne to ignorują, a inne to traktują jako obrazę. 

Co one tam robią? Cały czas są online a nawwt na wiadomości nie reagują.

Czemu jako obrazę? 🤔

Gość Wiecie co?

Na portalach randkowych nie ma normalnych dziewczyn. Tam są same odpady (brzydule, samotne matki, poszukiwaczki sponsorów i bogaczy). W realu nikt z takim czymś nie chcę mieć do czynienia, a na portalu ignorują każdego kto do nich pisze.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Malutka napisał:

Czemu jako obrazę? 🤔

Tego akurat nie rozumiem. Myślałem że oczko to oznaka zainteresowaniabi jak dziewczyna też odpowiem oczkiem to znaczy że można z nią zacząc dialog. Wile pisze coś na profilu w stylu ,,nie odpowiadam na oczka" czasem mi odpowiadają na oczko słowem ,,spadaj".

O co biega?

Gość Szary

Tak to już jest z tymi wybrakowanymi umysłowo, one tam szukają atencji lub księcia z bajki.                                                                              Raz do roku jak mam czas to zaglądam na jeden z takich portali, niektóre dziewczyny dobrze pamiętam bo siedzą tam od lat.          Ostatnio jednej napisałem że badoo powinno jej emeryturę wypłacać 😁 i toto siedzi codziennie, co one tam robią to ja nie wiem.  Niedawno się z jedną spotkałem, wymagania i mniemanie o sobie w....e w kosmos, zdjęcia fajne a w realu stara baba z płaskodupiem i obwisłymi cycami. Szkoda na to czasu chłopie.                                                                                                                                                              Zastanawia mnie jedno, jakie trzeba mieć nudne i z.ebane życie by tam spędzać tyle czasu.

Gość Szary

Tak to już jest z tymi wybrakowanymi umysłowo, one tam szukają atencji lub księcia z bajki.                                                                              Raz do roku jak mam czas to zaglądam na jeden z takich portali, niektóre dziewczyny dobrze pamiętam bo siedzą tam od lat.          Ostatnio jednej napisałem że badoo powinno jej emeryturę wypłacać 😁 i toto siedzi codziennie, co one tam robią to ja nie wiem.  Niedawno się z jedną spotkałem, wymagania i mniemanie o sobie w....e w kosmos, zdjęcia fajne a w realu stara baba z płaskodupiem i obwisłymi cycami. Szkoda na to czasu chłopie.                                                                                                                                                              Zastanawia mnie jedno, jakie trzeba mieć nudne i z.ebane życie by tam spędzać tyle czasu.

Gość Portale to bagno

Na portalach randkowych nie liczą się żadne opisy i zainteresowania jakie zaznaczyłeś.

Jedyne co się liczy to zdjęcie. Jak nie masz zdjęcia lub wyglądasz mało atrakcyjnie to jesteś ignorowany. Bo jest kilkunastu/kilkudziesięciu lub więcej na twoje miejsce. Nawet wśród przeciętnych dziewczyn.

Gość Przegryw33
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

A ja nigdy nie mogę się zdecydować do której napisać 😞😩

Napisz do każdej jaka ci się wyświetli. Może któraś coś odpowie.

Ps. Nie pisz żadnej,że jesteś słynnym prawiczkiem z Kafeterii.

Gość Szary
6 minut temu, Gość Portale to bagno napisał:

Na portalach randkowych nie liczą się żadne opisy i zainteresowania jakie zaznaczyłeś.

Jedyne co się liczy to zdjęcie. Jak nie masz zdjęcia lub wyglądasz mało atrakcyjnie to jesteś ignorowany. Bo jest kilkunastu/kilkudziesięciu lub więcej na twoje miejsce. Nawet wśród przeciętnych dziewczyn.

Zgadzam się w 100% dobre zdjęcia to podstawa, nie mam zbędnego opisu i nie uzupełniam profilu.

Kiedyś bawiłem się w to chybił trafił czy jak to się tam zwie na badoo, w 2 lub 3 dni kilkaset polubień i kilkadziesiąt dopasowań, było w czym wybierać. To i tak nic w porównaniu z tym co one tam mają, prawie każda z którą rozmawiałem potwierdzała że dostają dziennie od groma wiadomości, propozycji sponsoringu i zdjęć flaków.

Kobiety raczej pierwsze nie piszą, ale są i takie które same zaczynają rozmowę lub szukają zaczepki, dostawałem nagie fotki a 2 lub 3 na dzień doby podały mi swój numer telefonu bym zadzwonił.

Kobiety są p.erdolnięte.