Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po prostu jest mi żal

Dlaczego nie potrafię?....

Polecane posty

Gość Po prostu jest mi żal

Zazdroszczę ci że po tym wszystkim poradziłeś sobie.Szybko zapomniałeś o mnie o nas...Patrzyłam na ciebie w pracy jak rozmawiasz ze wszystkimi żartujesz śmiejesz się masz dobry humor.Udajesz że mnie nie znasz udajesz że nic się nie stało nie chcesz mnie pamiętać.Ja pamiętam ciebie nie potrafię zapomnieć to zbyt trudne dla mnie.Jestem nikim słabym człowieczkiem który miał przez chwilę w życiu kogoś bliskiego i był szczęśliwy za bardzo ci zaufałam to moja wina.

Przepraszam że tak w eter piszę was to nic nie obchodzi po prostu nie mam komu i do kogo się wyżalić.Chodząca porażka ze mnie.

Gość Coktolubi

Po tym wszystkim? Czyli czym?

Gość gość
16 minut temu, Gość Coktolubi napisał:

Po tym wszystkim? Czyli czym?

Ułomny człowieku  jesteś czy co przecież laska pisze o facecie którego kocha.Logiczne że po tym co ich łączyło

Związek=miłość chyba jasne jak słońce.Jak nie czytasz ze zrozumieniem to wróć do szkoły d.e.b.i.l.u!

Gość Gość

Bzdet. Evviva l'arte

Gość Martyna

Współczuję.Złamane serce bardzo boli.Mimo że kochasz tego człowieka nie jest on autorko ciebie wart! Prawdziwy mężczyzna tak nie robi nie wiem co było przyczyną porzucenia ale twoje cierpienie a jego zachowanie dało mi jakiś obraz sytuacji.Nie poddawaj się nie masz lekko ale zobaczysz ten ból minie.Wspieram cie duchowo.I jeszcze jedno nie jesteś nikim czy chodzącą porażką jesteś wrażliwą kobietą którą jakiś drań skrzywdził.