Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy ja jestem nienormalna, bo zamiast się puszczać to w miare sie szanuje, i nie zmieniam chlopakow jak rękawiczki, czy coś ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość Gosc

Powiedzcie czy jestem nienormalna?

Gość Khftyy0099

Ja też się nie puszczam i co

Gość gosc

Myslisz, ze jestes wyjatkowa?Wiele dziewczyn sie puszcza a wiele nie,ja tez nie i co?

Gość fdss

W miare sie szanujesz 🙂

Gość Hhhhhh

Przecież się nie szanujesz tez, bo miałaś już kilku

Gość Lola

Pytam bo widze, że nikt się nie szanuje i idzie w tango z przypadkowymi osobami, a ja mam się szanowac i byce nagroda dla szmaciarza? 

Teraz tak o tym myślę i zastanawiam się czy w ogóle warto się szanować?

Gość Gość

Kilku to więcej niż jeden. Dwóch, co to za wynik? Toż to prawie dziewica 🙂

Gość nic poza tym

Jedyne co warto to wylapaywać wasze manipulacje i próby urabiania

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Lola napisał:

Pytam bo widze, że nikt się nie szanuje i idzie w tango z przypadkowymi osobami, a ja mam się szanowac i byce nagroda dla szmaciarza? 

Teraz tak o tym myślę i zastanawiam się czy w ogóle warto się szanować?

Ale szanujesz się dla siebie a nie dla kogoś. Chyba nie wiesz co to honor? Co Ciebie obchodzi co kto robi? Jak wszyscy się nie szanują to Ty tez musisz? Śmieszne! I nie udawaj tutaj świętej, bo lepsza nie jesteś tylko masz trochę mnirj na liczniku od tych bardziej puszczalskich

Gość Pasi-konik

A po co sie masz puszczac ? Kolezanki puszczalskie beda mialy obowiazki i zycie na utrzymaniu meza a ty zrobisz kariere i KASE wtedy znajdz faceta godnego ciebie a kolezanki odwiedzisz i pokazesz im gdzie zrobily blad !!!  Ja mam syna ktory wiedzial ze ozeni sie w wieku 30 stki i nie uwierzysz ile 'tego 'mial, wszystkie znalazly sobie nastepnego popychacza ! - on bardzo atrakcyjny wysoki wyksztalcony i bogaty bo ma kilka mieszkan i dom ,dobrze zarabia,dobre autko. Dlatego mowie do mlodych kobiet seks to nie wszystko w zyciu ! OPANUJ SIE !!!

Gość Pasi-konik

A po co sie masz puszczac ? Kolezanki puszczalskie beda mialy obowiazki i zycie na utrzymaniu meza a ty zrobisz kariere i KASE wtedy znajdz faceta godnego ciebie a kolezanki odwiedzisz i pokazesz im gdzie zrobil

y blad !!!  Ja mam syna ktory wiedzial ze ozeni sie w wieku 30 stki i nie uwierzysz ile 'tego 'mial, wszystkie znalazly sobie nastepnego popychacza ! - on bardzo atrakcyjny wysoki wyksztalcony i bogaty, ma kilka mieszkan i dom ,dobrze zarabia,dobre autko. Dlatego mowie do mlodych kobiet seks to nie wszystko w zyciu ! OPANUJ SIE !!!

Gość Migotka
13 minut temu, Gość Pasi-konik napisał:

A po co sie masz puszczac ? Kolezanki puszczalskie beda mialy obowiazki i zycie na utrzymaniu meza a ty zrobisz kariere i KASE wtedy znajdz faceta godnego ciebie a kolezanki odwiedzisz i pokazesz im gdzie zrobily blad !!!  Ja mam syna ktory wiedzial ze ozeni sie w wieku 30 stki i nie uwierzysz ile 'tego 'mial, wszystkie znalazly sobie nastepnego popychacza ! - on bardzo atrakcyjny wysoki wyksztalcony i bogaty bo ma kilka mieszkan i dom ,dobrze zarabia,dobre autko. Dlatego mowie do mlodych kobiet seks to nie wszystko w zyciu ! OPANUJ SIE !!!

Tak tylko, że ja jestem teraz w najlepszym okresie swojego życia i nie chce marnować swoich najlepszych lat tylko na zarabianiu hajsu ale też chcialabym mieć partnera z ktorym moglabym wiązać wspólną przyszłość. Wiadomo praca też ważna bo za coś trzeba żyć tylko martwie się, majac 30 lat nikogo sobie nie znajde i obudze się z ręką w nocniku, że tak powiem. Wole już teraz mieć już tego partnera.

Gość LWA
18 minut temu, Gość Pasi-konik napisał:

Ale z tyłu glowy zapala się lampeczka że cudowny śliczny synuś to g.ejuś? 

Gość gosc

Nie daj sobie wmówić że to nienormalne, właśnie jesteś normalna i dobrze robisz. Tak trzymaj.

Gość Pasi-konik
1 godzinę temu, Gość LWA napisał:

Ale z tyłu glowy zapala się lampeczka że cudowny śliczny synuś to g.ejuś? 

Ech zaden' gej 'to byl plan -wyksztalcenie budowa domu i dopiero ... a nie odwrotnie rozumiesz ? On to zrozumial i tak zrobil i uwierz mi wszystkie panny poszukaly sobie latwiejszych opcji ! Na szczescie !!!

Gość Pasi-konik
2 godziny temu, Gość Migotka napisał:

Tak tylko, że ja jestem teraz w najlepszym okresie swojego życia i nie chce marnować swoich najlepszych lat tylko na zarabianiu hajsu ale też chcialabym mieć partnera z ktorym moglabym wiązać wspólną przyszłość. Wiadomo praca też ważna bo za coś trzeba żyć tylko martwie się, majac 30 lat nikogo sobie nie znajde i obudze się z ręką w nocniku, że tak powiem. Wole już teraz mieć już tego partnera.

Tak wlasnie, takie jest zycie,trzeba sie zastanowic, tak mi teraz przyszlo do glowy i powiem ci cos - bylismy w hotelu w rynku we wroclawiu i przypadkiem spodkalismy faceta 30 plus -nie pytalam sie o wiek,z tego co opowiadal to kawaler !!! Mieszka w hamburgu i szuka polskiej zony ! Zaczepial kobiety nawet przy nas chaaa cha ! Kobieto poczekaj zycie jest piekne,albo napisz do tygodnika' info tips 'ktory wychodzi na cale niemcy po polsku i dostaniesz tysiac ofert od samotnych polakow w de.