Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyle wam powiem

Jeśli kobieta mi wysyła nagie zdjęcia lub zboczone wiadomości to jest dla mnie skreślona

Polecane posty

Gość Tyle wam powiem

Traktuje ją jak zwykły odpad, który należy unikać. Jest dla mnie niczym. Kobieta co się nie szanuje i zabawia się z każdym chętnym to zwykły śmieć co należy unikać. Co to w ogóle za prymitywne, niegrzeczne i głupie zachowanie? Nie podoba mi się to, a tego pełno w dzisiejszych czasach. Ludzie powariowali tylko seks i życie w luksusie się liczy nic więcej. Podobnie z mężczyznami. Wulgarne odzywki do kobiet, 0 szacunku do siebie i niewiast. I fotografowanie narządów kopulacyjnych.

Jeszcze ludzie, TV i gazety otwarcie piszą i mówią o seksie. Ludzie? Co się z wami stało? Czemu tak nisko upadliśmy?

5 minut temu, marawstala napisał:

To gdzie Ty przesiadujesz, że same takie fotki Ci wysyłają? : ) 

Hehe pewnie na Red Tubie 😂😂😂

(taki żarcik -

zaraz pewnie przeczytam jaka jestem niemoralna) 😉

Gość Pasi-konik
8 minut temu, marawstala napisał:

Chaaa cha ! No wlasnie 

Gość Tyle wam powiem
6 minut temu, marawstala napisał:

Wiem jak wyglądają związki innych osób. Poza tym czaty internetowe,Tindery itp

Świat oszalał nie można nawet ze zwykłą koleżanką porozmawiać bo każdy widzi w tym podryw. Nawet na kawę nie można wyjść bo myśli się że to randka. Nie można normalnie pogadać bo wszystko rozmawia o seksie. Nie można filmu/serialu normalnie obejrzeć bo na siłę wciskają tam zboczone sceny i teksty. Po co? Scena jak się ktoś przytula, całuję lub jak dwoje leży ze sobą w łóżku są ok. Ale świecenie gołym tyłkiem, ukazywanie stosunku(dobrze ze nie pokazuja jeszcze narzadow kopulacyjnych bo to bylo by juz dno) zboczone,wulgarne teksty są warte potępienia. Promowanie durnych zachowań typu masturbacja, lgbtq+ i innych dewiacji typu oral,pronogrsfia są kpiną.

Ludzie z tego calego gender jaja sobie robia a ludzie mysla ze sa powazni, żałosne.

Gość Tyle wam powiem

Co do ostatniego zdania mialem na mysli.

Działacze Gender po prostu robią sobie jaja ze wszystkiego a ludzie to łykają i myślą że te Gendery,tęcza i inne głupoty są na poważnie. A oni sie tylko nabijają ze wszystkiego co istnieje. Do tego że ktoś jest gejem/lesbijką nic nie mam,ale nie życzę sobie by ich promowano. Mogą sobie zyc jak chcą, ale niech nie adoptują dzieci. Małżeństwa też nie są potrzebne, przecież wystarczy ze mieszkaja ze sobą.  Prawda?

36 minut temu, Gość Tyle wam powiem napisał:

Wiem jak wyglądają związki innych osób. Poza tym czaty internetowe,Tindery itp

Świat oszalał nie można nawet ze zwykłą koleżanką porozmawiać bo każdy widzi w tym podryw. Nawet na kawę nie można wyjść bo myśli się że to randka. Nie można normalnie pogadać bo wszystko rozmawia o seksie. Nie można filmu/serialu normalnie obejrzeć bo na siłę wciskają tam zboczone sceny i teksty. Po co? Scena jak się ktoś przytula, całuję lub jak dwoje leży ze sobą w łóżku są ok. Ale świecenie gołym tyłkiem, ukazywanie stosunku(dobrze ze nie pokazuja jeszcze narzadow kopulacyjnych bo to bylo by juz dno) zboczone,wulgarne teksty są warte potępienia. Promowanie durnych zachowań typu masturbacja, lgbtq+ i innych dewiacji typu oral,pronogrsfia są kpiną.

Ludzie z tego calego gender jaja sobie robia a ludzie mysla ze sa powazni, żałosne.

To nie siedź na czatach i tinderach to nie będą Cię babki napastowaly : ) 

32 minuty temu, Gość Tyle wam powiem napisał:

Co do ostatniego zdania mialem na mysli.

Działacze Gender po prostu robią sobie jaja ze wszystkiego a ludzie to łykają i myślą że te Gendery,tęcza i inne głupoty są na poważnie. A oni sie tylko nabijają ze wszystkiego co istnieje. Do tego że ktoś jest gejem/lesbijką nic nie mam,ale nie życzę sobie by ich promowano. Mogą sobie zyc jak chcą, ale niech nie adoptują dzieci. Małżeństwa też nie są potrzebne, przecież wystarczy ze mieszkaja ze sobą.  Prawda?

Heterycy też nie muszą żyć w związkach małżeńskich... w sumie po co im to : )

Gość Honotu

Zapomniałeś o pieniądzach i alkoholu.

Seks pieniądze i alkohol.

Sw trójca  

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Tyle wam powiem napisał:

Traktuje ją jak zwykły odpad, który należy unikać. Jest dla mnie niczym. Kobieta co się nie szanuje i zabawia się z każdym chętnym to zwykły śmieć co należy unikać. Co to w ogóle za prymitywne, niegrzeczne i głupie zachowanie? Nie podoba mi się to, a tego pełno w dzisiejszych czasach. Ludzie powariowali tylko seks i życie w luksusie się liczy nic więcej. Podobnie z mężczyznami. Wulgarne odzywki do kobiet, 0 szacunku do siebie i niewiast. I fotografowanie narządów kopulacyjnych.

Jeszcze ludzie, TV i gazety otwarcie piszą i mówią o seksie. Ludzie? Co się z wami stało? Czemu tak nisko upadliśmy?

To wstąp do zakonu 

Gość Jjfrtyy

Jesteś durny i tyle,prawdziwy facet lubi zboczone kobiety co nie znaczy dzi..i,nikt ci nie każe się z takimi zadawać,szukaj najlepiej dziewic szarych myszek

Gość Tipy

W zakonie i kościele to dopiero są zboczenia 🤣

2 minuty temu, Gość Jjfrtyy napisał:

Jesteś durny i tyle,prawdziwy facet lubi zboczone kobiety co nie znaczy dzi..i,nikt ci nie każe się z takimi zadawać,szukaj najlepiej dziewic szarych myszek

Nie jest durny, na jego miejscu też nie byłabym zadowolona... jego błędem jest bywanie w złych miejscach (?) No bo kurcze poza trollami to jakoś nie zauważyłam żeby ot tak ludzie byli skorzy do dzielenia się z obcymi swoimi nagimi fotkami... : )

Gość Naga prawda
1 godzinę temu, używammózgu napisał:

Następnym razem jak będą Cię tak napastować to podaj im namiar do mnie. Poświęcę się dla Ciebie. 

A co z tym zrobisz? 😉 

Gość paranajama
46 minut temu, marawstala napisał:

Nie jest durny, na jego miejscu też nie byłabym zadowolona... jego błędem jest bywanie w złych miejscach (?) No bo kurcze poza trollami to jakoś nie zauważyłam żeby ot tak ludzie byli skorzy do dzielenia się z obcymi swoimi nagimi fotkami... : )

Na kafe...? 😄 😛 😛 Vide: Przemo ze swoim fiuutem?

Gość oj ty

To małolaty tak robią ,nie kobiety

Gość Nie daje fotek

Kobieta na poziomie nie wysyła swoich nagich fotek każdemu facetowi..tylko temu z którym się spotyka pokazuje się w całości na żywo..Faceci na poziomie nie rozsyłają fotek swoich f.i.u.t.ó.w każdej bo to świadczy o tym,że może mieć was każda..Robić fotki nagości a mieć fotki nagości to czasem taka różnica,jak porównanie zeszmaconej kobiety z kobietą z klasą..albo brykającego faceta z facetem z klasą..

1 godzinę temu, Gość paranajama napisał:

Na kafe...? 😄 😛 😛 Vide: Przemo ze swoim fiuutem?

Nie pamiętam jaki miał nick : )