Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Fantazje

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰

8Widmo82018.09.05 [00:37]

Nie mam ochoty gdzie艣 chodzi膰, zreszt膮 to Ty mnie podniecasz i tak jest dobrze. oczko. gif S艂ucha膰 ich nie s艂ucham bo nie s膮 dla mnie 偶adnym autorytetem. W fantazjach to ja Ciebie s艂ucham i znowu tak jest dobrze. oczko. gif Sp贸jrz jak Ty 艂adnie si臋 wys艂awiasz i w dodatku z klas膮. Sp贸jrz Skarbie jak sie odblokowa艂a艣 jaka cudna Kobieta wy艂oni艂a sie z Ciebie. oczko. gif W kwestii erotycznej jeste艣 wulkan z domieszkami nami臋tno艣ci i odrobin膮 perwersji doda艂bym. Kostkami lodu chcia艂bym Ci masa偶 zrobi膰 przy kominku na mi臋kkim dywanie. Zimno lodu naprzemiennie z moimi ustami na Twoje cia艂o. 馃槝 W og贸le ci膮gle mam w glowie t膮 scen臋 kt贸r膮 wymy艣li艂a艣 ostatnio i r贸偶ne scenariusze kr臋c臋 w g艂owie. Wszystko mam podw贸jne nawet w marzeniach i w tej scenie finalnie raz Ty dominujesz, a raz ja naprzemiennie. usmiech. gif Dwa orgazmy dla Ciebie uwa偶am za standardowo podczas jednego zbli偶enia i znowu podw贸jne zabezpieczenie, bo moje cia艂o by Cie nakr臋ca艂o i umys艂 te偶. Jak p贸jdziemy do sklepu i spodobaj膮 Ci sie dwa perfumy czy dwie pary bucik贸w, to bierzemy po dwa razy ka偶dego produktu. oczko. gif Jeste艣 m膮dr膮 Kobiet膮, tylko z tak膮 Kotk膮 jak Ty nale偶y umie膰 sie obchodzi膰 i wtedy cz艂owiek ma odlot przyjemny i to jest fajne. Wiesz co serio marzy mi sie lekka zaborczo艣膰 z Twojej strony w sensie by膰 na wy艂膮czno艣膰, bo to si臋 pokrywa z moimi fantazjami jak mnie dominujesz. Foszki Twoje mi sie marz膮 jak podpadn臋 i to tylko przyk艂adowe sytuacj臋. oczko. gif Normalnie na og贸艂 nie wyobra偶am sobie aby kto艣 przejmowa艂 nade mn膮 inicjatyw臋 i jedynie z Tob膮 mog臋 sobie pozwoli膰, bo no w艂a艣nie jeste艣 dojrza艂a i m膮dra Kobieta.:-*i:-*

Reszta jest milczeniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

馃槉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Przykazanie 11. Nie projektuj, pustaku. 馃檪

Udost臋pnij ten post