Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Wkkoorwia mnie gdy się na mnie gapia

Polecane posty

Gość gosc

A was to nie irytuje?

Gość CO?

To zależy w jaki sposób, na mnie patrzą z podziwem i mi to nie przeszkadza, ale skoro tobie przeszkadza to znaczy że patrzą z pogardą, obrzydzeniem lub politowaniem.

Gość gosc
8 minut temu, Gość CO? napisał:

To zależy w jaki sposób, na mnie patrzą z podziwem i mi to nie przeszkadza, ale skoro tobie przeszkadza to znaczy że patrzą z pogardą, obrzydzeniem lub politowaniem.

Nie nawet jak z podziwem to mnie wkoorwia

Gość wróżbita

spokojna głowa to tylko chwilowe, minie parę latek i będziesz pytać dlaczego stałaś się niewidzialna..

Gość Lostka
14 minut temu, Gość gosc napisał:

Mam to samo, nie wazne czy ktos patrzy na moje cycki, czy twarz( faceci) czy kobiety z zazdroscia lub same baby z nudow, wkurza mnie wszystko, w innych krajach natarczywe gapienie to mobbing, tu brak kompletnej kultury, lubie tylko gdy patrzy ten ktoremu ja gleboko w oczy 🙂

Gość Gość

W Japonii nikt się nie gapi. Jedź tam

Gość gosc

to wyjedź do tych innych krajów w szczególności polecam kraje arabskie, tam zobaczysz prawdziwą kulturę

Gość Gość MHF
22 minuty temu, Gość gosc napisał:

Bo jesteś ładna Kingo.

Gość Lostka
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

W Japonii nikt się nie gapi. Jedź tam

Dlatego Japonia mi sie podoba, pod wzgledem kultury, ten dystans i taktowna uprzejmosc, problem ze kocham moj kraj:) i tylko Polacy w moim typie

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Lostka napisał:

Dlatego Japonia mi sie podoba, pod wzgledem kultury, ten dystans i taktowna uprzejmosc, problem ze kocham moj kraj:) i tylko Polacy w moim typie

Takie życie .

Gość w kość
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

Na mnie też się patrzą a sam z trudem na siebie patrzę więc wygląd zewnętrzny nie ma tutaj nic do rzeczy. 

nie patrzą,

wydaje Ci się, bo jesteś broken inside,

Gość Gość

Tak Tryn z pewnością. Cały świat na ciebie patrzy bo taka zacna persona jesteś...

Gość Gość
35 minut temu, Gość Lostka napisał:

Mam to samo, nie wazne czy ktos patrzy na moje cycki, czy twarz( faceci) czy kobiety z zazdroscia lub same baby z nudow, wkurza mnie wszystko, w innych krajach natarczywe gapienie to mobbing, tu brak kompletnej kultury, lubie tylko gdy patrzy ten ktoremu ja gleboko w oczy 🙂

To samo, nie cierpię jak mnie pożerają wzrokiem i szukają kontaktu, lubię tylko tę jedną, której również staram się patrzeć w oczy, ale mnie tak onieśmielają... ehhh...

Gość Nie przesądzaj

Na mnie za to nikt nie patrzy :( i to też nie jest fajne. większość dziewczyn lubi być podziwiana i adorowana. No cóż widocznie jestem tak brzydka i nieatrakcyjna ze nie warto nawet patrzeć 

Gość wy próżne koorvy
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

A was to nie irytuje?

to przestań malować ryj jak koorva i świecić doopą modnymi ciuchami gdzie peezda na wierzchu, to nie będą się gapić

Gość Nieśmiały i średni

Gośc Nie przesad...Prześli mi zdjęcię na email:grzegorzedra@gmail.com to ci powiem czy jesteś brzydka

Gość wy próżne koorvy
22 minuty temu, Gość Nie przesądzaj napisał:

Na mnie za to nikt nie patrzy :( i to też nie jest fajne. większość dziewczyn lubi być podziwiana i adorowana. No cóż widocznie jestem tak brzydka i nieatrakcyjna ze nie warto nawet patrzeć 

wy macie zawsze inny problem, jedna że się na nią gapią a druga że nie gapią, jesteście max pojèbane psychicznie, KAŻDA JEDNA

Gość nadużycie
1 minutę temu, Gość Nieśmiały i średni napisał:

Gośc Nie przesad...Prześli mi zdjęcię na email:grzegorzedra@gmail.com to ci powiem czy jesteś brzydka

taaaa wyśle ci zdjęcie myślisz, chyba cie porąbało

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość wy próżne koorvy napisał:

to przestań malować ryj jak koorva i świecić doopą modnymi ciuchami gdzie peezda na wierzchu, to nie będą się gapić

I po co te nerwy, ja sie w ogole nie maluje i sportowo ubieram, by sie nie wyrozniac i by nie gapili sie a sie gapią, dawno seksu nie bylo co??