Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

SissiX

depresja

Polecane posty

Cierpie na gleboka depresje od 10 miesiecy. Nic nie pomaga, leki i wyzyty u lekarzy sa na nic. Bylam juz u 4 lekarzy i nikt nie zdolal mi pomoc. Mnostwo wydanych pieniedzy na nic. Stracilam juz cala nadzieje, nie chce juz zyc.聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Adrian

Nie poddawaj si臋 tak 艂atwo. Terapi臋 ograniczasz tylko do lek贸w, czy robisz z tym co艣 jeszcze? Spr贸buj porozmawia膰 o problemie聽z kim艣 komu ufasz. Je艣li brakuje Ci takiej osoby, rozwa偶 wizyty w poradni psychologicznej (mi to bardzo pomog艂o i polecam).聽

Ci膮g艂e zmiany lek贸w to nic dobrego. Tabletki troch臋 poprawi膮 nastr贸j, ale nie rozwi膮偶膮 za Ciebie problem贸w. Musisz si臋 po prostu wygada膰. Je艣li masz blisko do Warszawy to mog臋 Ci poleci膰 poradni臋聽poradniacdntrum.pl聽- mnie wyprowadzili na prost膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrian
11 minut temu, Go艣膰 Adrian napisa艂:

Nie poddawaj si臋 tak 艂atwo. Terapi臋 ograniczasz tylko do lek贸w, czy robisz z tym co艣 jeszcze? Spr贸buj porozmawia膰 o problemie聽z kim艣 komu ufasz. Je艣li brakuje Ci takiej osoby, rozwa偶 wizyty w poradni psychologicznej (mi to bardzo pomog艂o i polecam).聽

Ci膮g艂e zmiany lek贸w to nic dobrego. Tabletki troch臋 poprawi膮 nastr贸j, ale nie rozwi膮偶膮 za Ciebie problem贸w. Musisz si臋 po prostu wygada膰. Je艣li masz blisko do Warszawy to mog臋 Ci poleci膰 poradni臋聽poradniacdntrum.pl聽- mnie wyprowadzili na prost膮.

poradniacentrum.pl mia艂o by膰 馃槈 wkrad艂a si臋 liter贸wka

Udost臋pnij ten post

7 godzin temu, Go艣膰 Adrian napisa艂:

Nie, nie potrzebuje sie wygadac obcym ludziom za kase. Mam od tego chlopaka.聽

PS fajny marketing

Udost臋pnij ten post