Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

nie jestem taki jaki chciałbym być

Polecane posty

Gość gosc

dużo mam głupich, chamskich zachowań i nie umiem ich wyeliminować. Jak pracować nad sobą

Gość Hania
7 minut temu, Gość gosc napisał:

dużo mam głupich, chamskich zachowań i nie umiem ich wyeliminować. Jak pracować nad sobą

Czemu taki jesteś ? 🙂

Gość Ania

Czemu jesteś głupcem i do tego chamem?

Gość gosc
7 minut temu, Gość Hania napisał:

Czemu taki jesteś ? 🙂

źle zostałem wychowany, bez szacunku i miłości i mi się udziela

Gość Sandra

A jaki chciałbyś być? 

Gość gosc

chciałbym być facetem z klasą, który potrafi sie zachować, okazywać uczucia i być milszym, bardziej przystepnym dla ludzi

Gość Hania
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

źle zostałem wychowany, bez szacunku i miłości i mi się udziela

Postanów sobie że chcesz być inny  niż ci co cię skrzywdzili. Znajdź w necie jakiś poradnik jak dobrze traktować innych i wystaw sobie cel żeby każdego dnia uskutecznić jedną radę. Dostrzegaj i czerpać radość z faktu jak reagują na życzliwość inni . Nasze życie jest trochę jak spełniające się życzenie przyciągamy ludzi podobnych do siebie. 🙂

Gość Gość
28 minut temu, Gość gosc napisał:

chciałbym być facetem z klasą, który potrafi sie zachować, okazywać uczucia i być milszym, bardziej przystepnym dla ludzi

Może źle siebie oceniasz?

Ile masz lat?

Co dokładnie robisz nie tak jak twoim zdaniem być powinno?

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może źle siebie oceniasz?

Ile masz lat?

Co dokładnie robisz nie tak jak twoim zdaniem być powinno?

26 lat, ogólnie czasami się nie witam z kimś chociaż powinienem, nie czuje sympatii ludzi, ludziom nie zależy by ze mną przebywać, a jak komuś zależy zazwyczaj źle się do takiej osoby zachowuje, oschle, to chyba jakiś ukryty lęk?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

26 lat, ogólnie czasami się nie witam z kimś chociaż powinienem, nie czuje sympatii ludzi, ludziom nie zależy by ze mną przebywać, a jak komuś zależy zazwyczaj źle się do takiej osoby zachowuje, oschle, to chyba jakiś ukryty lęk?

A nie próbowałaś nauczyć się,  że taki jesteś?

Nie każdy musi być "typem Amerykanina" usmiechajacego się do wszystkich. 

Np. Ja właśnie taka jestem, ale tylko bo się bardzo przejmuję opinią innych. Zazdroszczę takim jak ty, że mogą być dla kogoś niemili. 

Gość Gość

Zacznij się zmieniać od razu i pracuj nad sobą. 

Gość Zpaznokcilakier

Trzeba ćwiczyć charakter, niektórzy już mają takie uwarunkowania, że nawet jeśli bardzo się starają być miłymi , albo uśmiechniętymi ,to ludzie i tak tego " ciepła " nie czuja, bo to sztuczny twór. Taka dziecięca radość życia i i tryskanie szczęściem niektórzy z nas maja w sobie z nadania . Mają i już. Niektórzy muszą się hartować ( jak stal )  zeby się takimi stac. Jeszcze innym zależy tylko na tym żeby wzbudzać strach. To sa cechy osobnicze. Ale ! Ćwiczenie czyni mistrza. Próbuj i nie poddawaj się. Powodzenia ! ( Obserwuj kogoś w swoim otoczeniu , kto jest dla Ciebie wzorem ,sam z siebie niewiele zdziałasz bo nie masz wydrukowanej matrycy na bycie wygrywem i małymi krokami do przodu !!!)