Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gawadazy

Niby wszystko jest w porządku, ale jedno nie daje mi spokoju. Moja dziewczyna sika na stojąco!

Polecane posty

Gość Gawadazy

Niby dzień jak codzień opalony na plecach gruby mężczyzna bez bluzki poszedł po gazetę, a w niej znalazł zdrapkę i wygrał koparkę. Łysy chudzielec wykopał studnie i podlał brudną kwiatki. Młoda dziewczyna kupiała niebieskie buty i jeździła na desce, ale jak zobaczyłem dzieciaka co w wózku wiezie swojego brata z plasteliny to wiedziałem że czas wypić sok z ogórka i przejść się po mieście.

Potykam się o hydrant i nagle patrzę a tu drewniany most jeździ na hulajnodze i macha żółto zieloną flagą. Biorę więc narty i ścigam się z nim. Nagle przechodzi dziwak w bandanie i mówi ,,Tu zbuduj szałas i daj tam antene, a bedziesz mogł rysować i grać na trąbce" zrobiłem tak i nagle patrzę a tu pirat kamienie kradnie i drze się w niebogłosy że nie kelner. KUKURYKU krzyczy młynarz baba lata po cyrku i je nagle jestem w innym mieście i skacze po statku. Pije wode mineralną jem budyń nagle idę do toalety tornado wysyła mnie 2 km na lewo tam gdzie śrobokręty sprzedają idę toalety szukam wędki i patrzę a tu moja dziewczyna sika na stojąco !!!