Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem inny

Gdyby jakaś dziewczyna nawet ładna by mi proponowała seks to bym odmówił!

Polecane posty

Gość Jestem inny

Wolałbym ją lepiej poznać gdzieś wyjść porozmawiać o czymś ciekawym. Chyba nie jestem mężczyzną bo każdy by wykorzystał sytuację byle mieć seks. Ja jestem inny. Mój wiek 25 lat.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Jestem inny napisał:

Wolałbym ją lepiej poznać gdzieś wyjść porozmawiać o czymś ciekawym. Chyba nie jestem mężczyzną bo każdy by wykorzystał sytuację byle mieć seks. Ja jestem inny. Mój wiek 25 lat.

jesteś obcy

Gość Tak jest

Każda ładna otrzymuje kilkanaście wiadomości dziennie na fb od natrętów (nawet nieznajomych) co chcą zwrócić na siebie uwagę. Z czasem wchodzi z którymś znich (dla zabawy) w związek. By ten spełniał jej zachcianki.

Na porralch randkowych setki wiadomości, proponowanie seksu, oferty sponsoringu i zdjęcia qtasów. Witamy w XXI wieku.

Gość Gość
36 minut temu, Arystoteles napisał:

nie łudź się, żadna kobieta sama ci nie zaproponuje seksu.., one mają go na wyciągniecie ręki, nie musza latac za facetem, oni sami do nich przychodzą,a one tylko wybierają z którym

Nie wiesz o czym piszesz... Nie tak dawno jadąc samochodem, młodsza kobietą zaproponowała laskę na odstresowanie, wczoraj na koncercie stojąc z córką, podbiła do mnie dziewczyna dwa razy młodsza z propozycją. Nie jestem waginosceptykiem, ale też nie ...iarzem.

Gość Jestem inny

Natomiast gdyby jakiś starszy facet zaproponował mi seks to ssałbym mu wora bez opamiętania.

Gość gość

Znowu ten pedał się podszywa pod kazdego!