Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badacz

Pisałem pod damskim nickiem na czacie towarzyskim i uważam, że faceci są durni!

Polecane posty

Gość Badacz

Ledwo się zalogowałem i po kilku sekundach już kilku chce ze mną pisać (cholera 10 sekund się zalogowałem z 2000 ludzi na czacie a ci już zauważyli nową osobę)

Każda rozmowa zaczyna się od identycznych pytań:

Jak masz na imię? Ile masz lat? (Co za ciemnota... Piszę pod nickiem Daria21 Kasia1993, Magda22Lata, Ostra21 Kicia24Hot (tu akurat nie podałem imienia ale i tak tępaki pytali ile mam lat)

Cześć co robisz? (Cholera co ja mogę robić? Poza leżeniem na kanapie lub siedzeniem przed komputerem.

Co masz na sobie? (kolejne głupie pytanie)

Potem propozycja spotkania (czasem nawet po przywitaniu, niczym nie umie zaciekawic nic nie umie opowiedzieć,ćwierćmózg normalnie i prymityw)

No i moment kulminacy pytanie co brzmi:

Opisz się (to już rzadkość) bo teraz dominuje pytanie zaraz po powitaniu

Pokaż się ! (Ja odpisuje sam byś się najpierw pokazał...)

A on wysyła mi zdjęcie przyrodzenia...

Albo opowiada jak się masturbuje

Skąd się bierze ta durnota to nie wiem. Bardziej mnie martwi to, że wiele dziewczyn leci na taki podryw. Dodam że nie są to pojedyncze przypadki bo robiłem to na setkach osób i wynik niemal identyczny.

Gość gorące buziaki

Też kiedyś robiłem takie eksperymenty i doszedłem do wniosku że kobiety mają przes-rane na tycz czatach, jest masa narwańców

Gość Badacz

Ale przy okazji sam poznałem fajnego faceta. 

Gość Onsam

Haha. Nawet prawie za kazdym moim zaligowaniem jako facet zaczepia mnie czasem facet czy dwoch. Kobiety juz nie, zaczepialy mnie do 38 lat pozniej nie. Z resztą, to najgorsze miejsce na rozmowe. Opowiadalem ciekawie a te zamykaly okno. 10 sekund ciszy, bo myslw co powiedziec, tez. To juz predzej na takiej sympatii pogadam. A tam, nie ma do kogo, coraz mniej kobiet na regionalnym jest, nie dziwne, jak tak sa atakowane.

Gość Badacz
6 minut temu, Gość Onsam napisał:

Haha. Nawet prawie za kazdym moim zaligowaniem jako facet zaczepia mnie czasem facet czy dwoch. Kobiety juz nie, zaczepialy mnie do 38 lat pozniej nie. Z resztą, to najgorsze miejsce na rozmowe. Opowiadalem ciekawie a te zamykaly okno. 10 sekund ciszy, bo myslw co powiedziec, tez. To juz predzej na takiej sympatii pogadam. A tam, nie ma do kogo, coraz mniej kobiet na regionalnym jest, nie dziwne, jak tak sa atakowane.

Pomiziamy się fiutami?

Gość gość

Jakis uzytkownik czatow podszywa sie pod autora.

Gość 26LetniPrawiczek

I właśnie przez takich natrętów normalne dziewczyny nie mogą nikogo porządnego znaleźć.

Gość czas wiedzieć

w necie jest niewiele normalnych ludzi, może 1%, reszta choroby umysłowe i inne usterki

Gość Onsam
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Jakis uzytkownik czatow podszywa sie pod autora.

To od razu widac

Gość gość

Coraz trudniej poznać normalnych ludzi. Niektórzy jak najszybciej chcą przejść do seksu.  Nic się już nie liczy.

Byłam na jakimś czacie z kilka razy w życiu no i faktycznie tak jest, że najpierw pytają o wiek, o to co słychać... no i oczywiście punkt programu czyli... pokaż fotkę : ) 

Gość -_-

Nie korzystam z takich czatów, ale co w tym złego, że pytają o wiek (a potem okazuje się, że piszą z jakąś 13latką) lub co taka osoba porabia? O czym innym mają pisać? O tym jak im ciężko w życiu? Niektóre pytania faktycznie były dziwne, ale one są głównie od stulejarzy.

Gość Onsam

Jak trafi na siebie 2 normalnych, wszedzie sie dogadaja. Byly takie osoby, nawet tel mi zostawialy. Bylo kilka kobiet, proponujacych seks za pieniadze tak to swiry ciagle bi i zwyrodnialcy. A moze samemu trzeba pusac, pokazac sie jako normalnego, wtedy bedzie mniej niespodzianek.

W większości właśnie tak jest. Ja zawsze pisałam w nicku ile mam lat, więc o to już nie pytali, ale za to co drugi zaczynał rozmowę od "jak Ci mija dzień?", nawet gdy była dopiero 10 rano 🙂.

A i 9. na 10. panów na czacie to Piotry. Czemu wszyscy chcą być Piotrami? 🤔

Gość Onsam

Skusilem sie i wlaczylem czat. W nicku dalem, ze przyjazni szukam. Zaczepila mnie kobieta o nicku Niunia40... Nie idpisalem bo wydawala mi sie niepowazna z ta nazwa.

Gość Onsam

Na dodatek wysłała mi zdjęcie pindola :(

Gość Onsam
3 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Na dodatek wysłała mi zdjęcie pindola :(

Cale szczescie jeszcze do takich sytuacji nie doszlo, podszywie

Gość Ramb boss

w necie 90% facetów to porąbańcy, nic dziwnego że kobiety się boją, mają racje