Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Wiecie,jaki jest najlepszy sposob na wroga ?

Polecane posty

Gość gosc

Traktowac go jak powietrze.

Gość Gość

Podchodzi do ciebie powietrze i pluje ci w twarz. A ty to traktujesz jak powietrze...

Świetny sposób.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Podchodzi do ciebie powietrze i pluje ci w twarz. A ty to traktujesz jak powietrze...

Świetny sposób.

Jak ktos mnie hejtuje to owszem,najlepszy sposob to olac taka osobe,ktora za wszelka cene chce sprowokowac.Nic nie jest bardziej frustrujace niz swiadomosc,ze twoja ofiara ma cie w d u p i e.

Gość Jakub
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Jak ktos mnie hejtuje to owszem,najlepszy sposob to olac taka osobe,ktora za wszelka cene chce sprowokowac.Nic nie jest bardziej frustrujace niz swiadomosc,ze twoja ofiara ma cie w d u p i e.

Ty kiełbaso nigdy nie ignorujesz wroga. Wręcz ty jesteś sfrustrowana dlatego w każdym temacie piszesz up albo . . Jesteś narcyzem który nawet za cenę hejtu musi być na afiszu. Przeżywasz Jakuba. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Wierz mi, że nie pomaga, na szczególnie niedorozwinietych emocjonalnie to nie skutkuje, próbują zniszczyć fizycznie,  gdy im się nie udaje hejtują w necie, brak reakcji odbierają jako naiwność i głupotę i zaczynają sobie za dużo pozwalac, wtedy trzeba im pokazać,  że są głupi. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Jakub napisał:

Ty kiełbaso nigdy nie ignorujesz wroga. Wręcz ty jesteś sfrustrowana dlatego w każdym temacie piszesz up albo . . Jesteś narcyzem który nawet za cenę hejtu musi być na afiszu. Przeżywasz Jakuba. 

Od razu ci lepiej? Na rower wyjdź,  by sadło z tyłka spalić,  bo niedługo w drzwi Aniu nie zmieścisz się. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Od razu ci lepiej? Na rower wyjdź,  by sadło z tyłka spalić,  bo niedługo w drzwi Aniu nie zmieścisz się. 

Ania moderuje,  musi zarabiać na coraz większe ubrania dla siebie.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Wierz mi, że nie pomaga, na szczególnie niedorozwinietych emocjonalnie to nie skutkuje, próbują zniszczyć fizycznie,  gdy im się nie udaje hejtują w necie, brak reakcji odbierają jako naiwność i głupotę i zaczynają sobie za dużo pozwalac, wtedy trzeba im pokazać,  że są głupi. 

W ekstremalnych przypadkach masz racje.Ale jesli chodzi o hejty w necie,to przewaznie ignorowanie takiej osoby wystarcza.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

W ekstremalnych przypadkach masz racje.Ale jesli chodzi o hejty w necie,to przewaznie ignorowanie takiej osoby wystarcza.

Nie zawsze, ale pewnie w większości tak.

Gość Anna
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Elu, spokój. Jeśli się przestanę mieścić to pożyczę od Ciebie. Jesteś przecież otyla. 

Gość Gość

A jak ci Ania nie pozyczy to co?

Będziesz popier/dalać z wielką, gołą dopą po mieście?🤣

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ania

*Ela:classic_biggrin:

Gość Anna

Ela pożyczy mi swoją piękna ...enkę z filmiku. Jej gust jest wspaniały. 

Gość gosc

up :)

Gość Gość

Ela! Pożyczysz kiecke temu grubemu (i ciągle grubiejącemu) pasztetu?