Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czachusss

Problem z przyrodzeniem. Pytanie dla kobiet

Polecane posty

Mam penisa 18cm długości oraz 15cm obwodu w czasie wzwodu. Mam 25lat i mam pytanie dotyczące czy to za dużo czy jak bo poprzednia moja partnerka nie chciała się że mną zbytnio kochać, wolała seks oralny niż tradycyjny. Dlatego jestem ciekawy czy to przez moje przyrodzenie czy może coś innego. Jakie są wasze sugestie? 

Gość gosć

Takie wymiary to długi pe.nis a na dodatek gruby, 15cm obwodu to ok.4,8cm średnicy - kawał drąga. Może miała wąską ci.pkę i dlatego był dla niej za duży.

Gość Gosc

Ja ostatnio mierzyłam swojemu bo też mi się wydawał strasznie gruby. 14 cm w obwodzie... Nigdy więcej z nim nie pójdę do łóżka bo to zwyczajnie boli ;/ 

Dnia 9.06.2019 o 18:44, czachusss napisał:

Mam penisa 18cm długości oraz 15cm obwodu w czasie wzwodu. Mam 25lat i mam pytanie dotyczące czy to za dużo czy jak bo poprzednia moja partnerka nie chciała się że mną zbytnio kochać, wolała seks oralny niż tradycyjny. Dlatego jestem ciekawy czy to przez moje przyrodzenie czy może coś innego. Jakie są wasze sugestie? 

Pewnie przy głębszej penetracji po prostu sprawiało jej to ból, pochwa kobiety ma tylko od 3cm do 8cm, więc nie jest taka długa. A obijanie penisem szyjki macicy jest bolesne. Wybierajcie z partnerką takie pozycje, gdzie nie dochodzi do głębokiej penetracji 😉