Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Pkp kupno biletu przez internet

Polecane posty

Gość Gość

Weszłam na stronkę pkp wyszukałam interesujące mnie połączenie z data na 2 połowę lipca i okienko kup bilet było nieaktywne i w szarym kolorze a nie zielonym jak zwykle. Czy to oznacza że wszystkie bilety są juz sprzedane czy może to jeszcze za wcześnie żeby kupować? Nie kupowałam nigdy biletu przez net i nie znam się na tym wogole. 

Gość Gość

Podejrzewam właściwie jestem pewna że bilety można kupić 1 miesiąc przed planowanym wyjazdem

Gość Gość

I jeszcze jedno kup bilet z miesięcznym wyprzedzeniem bo może biletów zabraknąć miałam taką sytuacje

Gość Gość

Właśnie chcę kupić wcześniej bo to pociąg do Gdyni i obawiam się ze mogą być problemy z biletem. 

A czy w takim ic mogą sprzedać bilet bez miejscówki tzn żeby ewentualnie jechać bez gwarancji miejsca siedzącego?  

Gość Bartek
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Właśnie chcę kupić wcześniej bo to pociąg do Gdyni i obawiam się ze mogą być problemy z biletem. 

A czy w takim ic mogą sprzedać bilet bez miejscówki tzn żeby ewentualnie jechać bez gwarancji miejsca siedzącego?  

Kotku byłaś w Gdyni i opalałaś się na plaży golasów bez staniczka i bez majteczek?