Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

poglądy na temat ślubu

Polecane posty

Gość gosc

Powiedzcie mi jak uważacie czy slub to najpiękniejszy dzień w życiu ? Bo ja uważam że wcale tak nie jest, i uważam że jest dużo lepszych uroczystości chwil w zyciu niż ślub, i nie rozumiem takich ludzi co tak uważaja i tym sie tak podniecają i tak tym przeżywają że to jest nie wiadomo co. Ja powiem wam że uważam że lepsza uroczystości to olimpiada mistrzostwa Europy, czy Mistrzostwa Świata w piłce nożnej bądź final LM zwłaszcza jak moja druzyna ulubiona gra 😉 czy tak samo przysięga wojskowa czy slubowania w slużbach mundurowych, czy uroczystości Wojskowe, jak np 15sierpnia czy 11 listopada bądź 3maja pod placem Zamkowym i ta defilada która była nie dawno. Powiedzcie mi jak wy uwazacie czy ja dziwny jestem ? No i jakie wy macie zdanie na tematu slubu też uważacie jak ja czy to dzień najlepszy ?

z tych co wymieniłeś to mój ślub zdecydowanie wygrywa, a nie wiem czy załapałby się do top 10 moich najlepszych dni

Gość Gość

Nie wiem ?? Inni mówią że urodzenie  dziecka. Wg mnie dużo jest takich  momentów w życiu.

Gość gosc

Ja uważam że ślub nie jest , i te wydarzenia uroczystości są znacznie lepsze niż wesela ślub itp i urodzenie dziecka też bym zaliczył pewnie do lepszych 

Gość gosc

Ja uważam że każda uroczystość związana z wojskiem mundurówka jest znacznie lepsze czy te wydarzenia sportowe niż ślub 

Gość Weronika

Piękny dzień, ale w moc ślubu nie wierzę, ważny sentymentalny, a nie znaczeniowo, urodziny zdrowej córki ważniejsze. 

Gość Weronika
Przed chwilą, Gość Weronika napisał:

Piękny dzień, ale w moc ślubu nie wierzę, ważny sentymentalny, a nie znaczeniowo, urodziny zdrowej córki ważniejsze. 

* ważny sentymentalnie

Gość Wesela to chłam
59 minut temu, Gość gosc napisał:

Powiedzcie mi jak uważacie czy slub to najpiękniejszy dzień w życiu ? Bo ja uważam że wcale tak nie jest, i uważam że jest dużo lepszych uroczystości chwil w zyciu niż ślub, i nie rozumiem takich ludzi co tak uważaja i tym sie tak podniecają i tak tym przeżywają że to jest nie wiadomo co. Ja powiem wam że uważam że lepsza uroczystości to olimpiada mistrzostwa Europy, czy Mistrzostwa Świata w piłce nożnej bądź final LM zwłaszcza jak moja druzyna ulubiona gra 😉 czy tak samo przysięga wojskowa czy slubowania w slużbach mundurowych, czy uroczystości Wojskowe, jak np 15sierpnia czy 11 listopada bądź 3maja pod placem Zamkowym i ta defilada która była nie dawno. Powiedzcie mi jak wy uwazacie czy ja dziwny jestem ? No i jakie wy macie zdanie na tematu slubu też uważacie jak ja czy to dzień najlepszy ?

Pracowałem przy weselach, to dzień w pośpiechu, bardzo długi, stresujący bo czas goni, młodzi zwykle padają na ryj grubo przed północą i mają dosyć. Nawet nie ma siły na ruhanie ani siły myśleć o tym. Śluby i wesela są tylko naręcane przez branże ślubną w celu zysków, a tak naprawde to męczący i stresujący dzień. NIE POLECAM

Gość eh wy laiki
52 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem ?? Inni mówią że urodzenie  dziecka. Wg mnie dużo jest takich  momentów w życiu.

to dopiero jest widowisko, gruba baba wypycha arbuza pipą i często przy tym sra, ohyda

Gość party time
50 minut temu, lonelyman napisał:

Są tacy co twierdzą że ich najszczęśliwszym dniem był rozwód 😛

są imprezy rozwodowe!!!! To nowy trend na zachodzie.

Gość gosc
Dnia 9.06.2019 o 23:02, Gość Wesela to chłam napisał:

Pracowałem przy weselach, to dzień w pośpiechu, bardzo długi, stresujący bo czas goni, młodzi zwykle padają na ryj grubo przed północą i mają dosyć. Nawet nie ma siły na ruhanie ani siły myśleć o tym. Śluby i wesela są tylko naręcane przez branże ślubną w celu zysków, a tak naprawde to męczący i stresujący dzień. NIE POLECAM

Zgadzam się z Toba, szkoda czasu kasy wydawać na taką głupote, nie rozumiem takich ludzi wydaja mnóstwo kasy robiąc to na pokaz a później nawet w dlugi wpadaja i spłacają to kilka lat a bywa też że się rozwodzą i koniec. Również nie polecam tylko przychodzą ludzie by popić , bywa że później chamsko się zachowuja, ja nie byłem na weselu już z 10lat i jak tylko mogę to unikam tego.  Te imprezy wydarzenia które wymieniłem są znacznie lepsze i ciekawsze niż